RADIO OFF
.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


Rambut gunting
Rambut gunting - CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI - Gunting untuk rambut

Rate this product:


0 click

Rambut gunting
CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI - Gunting untuk rambut


gunting adalah satu alat kerja penting untuk pendandan rambut stylist, supaya tidak menghasilkan apa-apa, tidak ke atas pinjaman, rakan sekerja atau pekerja.
Kebanggaan artikel diuruskan CO.IN., adalah ricih JEWELRY meteorit, hanya untuk bahan-bahan dengan mana ia dibina, berdasarkan bar meteorit, yang menjadikannya jaminan seumur hidup : anda boleh menajamkan bilah tanpa menjejaskan haus dan mengekalkan wayar lama dipegang mereka.
Juga unik dalam bentuk, untuk kajian kira-kira dan ergonomik penggunaan, untuk kemasan dalam merah terang itu.
Keunikannya menjadikan suatu objek didambakan oleh golongan profesional dan pengumpul, dan menjadikannya suatu anugerah eksklusif dan berprestij dalam pertandingan antarabangsa.

BAHAN
Idea awal adalah untuk mewujudkan unik, hampir ajaib, yang menggabungkan nilai intrinsik kepada makna simbolik sama penting, seperti matlamat, kemudian terfikir untuk hanya tiga artis di dunia yang akan membuktikan layak anugerah ini. Oleh itu, meteorit ricih JEWELRY telah dijalankan dalam 3 keping di mana, terima kasih kepada kemahiran yang pemalsu master Itali, keluli merah terang menyertai dengan perkara yang datang dari langit. Item dengan akar jauh ke belakang dalam masa, dengan bahan yang sama seperti pedang dipalsukan kesatria purba, objek dengan akar yang mendalam dalam ruang yang memeluk kerana kerajang logam adalah meteorit.

DAMSYIK REKABENTUK
Knight A adalah pedang dan tergamak beliau adalah satu proses yang perlahan dan ajaib.
Dalam jauh Damsyik, pada masa tentera Salib dan pertandingan, tradisi lama gunsmiths induk melahirkan objek nilai yang besar : mereka telah dibina di dalam keluli Damsyik
.Lagenda mengatakan bahawa pedang diperbuat daripada besi merah delima boleh mengurangkan batu itu, digulung di sekeliling seorang lelaki dan belakang lurus, tanpa pernah kehilangan daya pemotongan.
Bahan yang mendamaikan fleksibiliti dan kekuatan disebabkan oleh penyerapan yang berbeza karbon, terutamanya tertumpu di pinggir pedang, menjaga teras utamanya agak lembut.
Untuk masa yang panjang, sejak 1300, tiada sebarang berita daripada proses ini, supaya kita berkabung kehilangan beliau, tetapi salah.

LOCK BOX TOP pendandan rambut
Kes terbaik yang direka khusus untuk 3 keping gunting JEWELRY meteorit. Blok aluminium untuk menampung dalam laser kerusi berongga yang barang-barang eksklusif.
The hirisan TOP pendandan rambut, pada kedua-dua belah kotak, bahagian bawah blok dan atas tudung, ia meningkatkan gloss / satin bahan di mana ia dibuat.

X

privacy