.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


COLOR.IT - penjerukan
COLOR.IT - penjerukan - ALDO FORTE - Peluntur rambut

Rate this product:


2 click

COLOR.IT - penjerukan
ALDO FORTE - Peluntur rambut


sebahagian atau pembetulan warna

DECAPANTE COLOR.IT membolehkan anda dengan mudah menukar warna, tanpa menjejaskan pigmen semula jadi atau menyerang teroksida, meninggalkan rambut lembut. Tiada kerosakan yang anda boleh memadam pengoksidaan warna lama dengan 1 atau 2 permohonan, setiap permohonan decappa 2/3 nada. Ia tidak mengandungi ammonia atau pemutih, tidak decappa nada pada warna nada dan warna langsung.
kaedah penggunaan: Campurkan bahagian yang sama A + B. Memohon untuk mengeringkan rambut, tutup dengan topi mandi plastik dan biarkan selama 15/20 minit di atas api. Bilas dengan teliti, membuat syampu dan memohon satu kunci pada pengesan lembut untuk mengesahkan bahawa semua pigmen buatan telah dikeluarkan. Jika warna muncul semula sekali lagi mengulangi permohonan. Kering dan menggunakan warna yang baru.
pembetulan separa : Jika warna kelihatan terlalu gelap dan anda mahu untuk meringankan nada itu, memohon produk pada rambut lembap, tutup dengan topi mandi plastik dan biarkan selama 10/15 minit. Apabila anda mencapai ketinggian nada yang dikehendaki dan membuat bilas syampu.
kotak : 150 botol ml sekotak 2 pcs .

X

privacy