.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


SENI DECOLOR
SENI DECOLOR - DAVINES - Peluntur rambut

Rate this product:


3 click

SENI DECOLOR
DAVINES - Peluntur rambut


TUKANG PELUNTURAN KUASA
bleaching serbuk

Formula inovatif yang membolehkan satu keputusan yang seragam dan kawalan penuh terhadap proses pelunturan kerana dengan pengaktifan haba (anda menggunakan hanya dengan peta atau sumber haba yang lembap). Kehadiran derivatif semulajadi 'Cyamopsis Tetragonoloba' latihan pelembap yang melindungi rambut semasa pelunturan.
arahan untuk penggunaan: Campurkan dalam 30 atau 20 '7' ACTIVATOR PENGAKTIFAN sumber 40 Jld. dan toner paling sesuai dengan mengikuti arahan teknikal fail.
pakej: 500 g balang.

TUKANG PELUNTURAN TAMPAL
pasta Whitener

Erinaceus berasaskan Cyamopsis Tetragonoloba dengan pelembap dan Persulphates-oxidising bukan organik garam adalah satu produk yang kaya dengan bahan-bahan emollient yang melindungi struktur rambut dirumus khas untuk meringankan rambut berwarna menghidupkan atau terutamanya sudah dehidrasi. Rumusannya dengan sempurna diseimbangkan untuk Peti Deposit Keselamatan dan berpanjangan mengakibatkan apa-apa jenis Lif juga dalam decappaggi dan penghapusan bertindih warna. Sesuai terutamanya bagi
melaksanakan pickling lengkap. Campuran pes pemutihan terang dan mendalam akibat dipertingkatkan dengan toner tersebut.
arahan untuk penggunaan: Campurkan PENGAKTIFAN Activator 7 40 30 20 ' atau ' sumber Jld. dan toner paling sesuai dengan mengikuti arahan teknikal fail. Jangan gunakan sumber haba.
kontena: balang 375 g.

KRIM GEL
Kepekatan pigmen cream-gel untuk pemutihan masa toning kesan apabila dicampurkan dengan serbuk bleaching atau tampal. Untuk menerangi dan toning toner langsung pigmen udara 5' pada masa yang sama boleh digunakan pada apa-apa jenis rambut untuk memulihkan jalur-jalur tua atau untuk lengkap perubahan menghormati struktur rambut dan memastikan kasut yang menakjubkan dan kelembutan. Formulasi yang diperkaya dengan agen-agen udara untuk melindungi rambut semasa proses pembersihan, meninggalkan mereka lembut dan bersinar.
Ciri-ciri:
• Terus pigmen: kontras atau refleksi semula jadi esaltanoil yang ditunjukkan oleh rambut semasa pelunturan;
• Toner miscible: keupayaan untuk mewujudkan warna tersuai yang menggunakan toner sendiri atau dalam kombinasi dengan satu sama lain;
• Sistem inovatif: Serikan dan warna ia serentak semasa pelunturan. Untuk semua jenis rambut;
• Fleksibel dan mudah untuk memohon: ia boleh digunakan dengan filem kertas jalur-jalur FLAMBOYAGE atau gugur.
arahan untuk penggunaan: tambah toner habuk percuma pelunturan pes campuran atau dipilih dengan Activator mengikut bahagian yang dinyatakan dalam arahan bagi penggunaan pulpa dan serbuk bleaching.
• Toner ultramarine pigmen biru mengatasi kemuncak coppery;
• Toner pigmen Sienna meningkatkan refleksi hazelnut;
Pigmen Toner kuning India • meningkatkan corak warna;
Pigmen merah toner carmine • meningkatkan refleksi merah;
• Toner pigmen ungu mengurangkan pantulan emas yang berlebihan.
pakej: tiub 150 ml.

Related

WARNA BARU - DAVINES
PADA ABAD KE CAHAYA: KEBEBASAN - DAVINES
PADA ABAD KE CAHAYA: KEMAJUAN - DAVINES
PADA ABAD KE CAHAYA: TOLERANSI - DAVINES

X

privacy