.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


WARNA BARU
WARNA BARU - DAVINES - Peluntur rambut

Rate this product:


2 click

WARNA BARU
DAVINES - Peluntur rambut


Pewarna kekal sistem tanpa ammonia

Adalah satu sistem yang sangat serba boleh dan lengkap: membolehkan anda untuk dengan sempurna menutup rambut putih. Gelap dan meringankan sehingga tiga warna-warna dan juga membolehkan anda untuk dengan mudah menukar refleksi. Warna warna baru yang diterjemahkan ke dalam kemungkinan tak terbatas dan adalah satu alat yang sesuai untuk kerja-kerja colorist ini.

Ciri-ciri:
• AMMONIA PERCUMA
Untuk menyediakan kedua-dua Penata rambut yang Ulasan pengalaman baru dan menyeronokkan kerana Formula tanpa ammonia halus menyediakan permohonan dari keselesaan odourless dan melampau.
• ANTIOKSIDAN SEMULAJADI
Formulasi yang diperkaya dengan karotenoid dan sifat-sifat antioksidan vegetal melanin dan radikal long anti cahaya rambut.
• SISTEM YANG LENGKAP ADALAH MUDAH DAN FLEKSIBEL
Membolehkan anda untuk dengan sempurna menutup rambut putih dan berkat formula berkrim yang mudah untuk campuran , untuk memohon dan menitis.

Faedah-faedah:
• RAMBUT LEMBUT DAN TERHIDRAT
Terima kasih kepada penggubalan halus yang diperkaya dengan bahan-bahan emollient dan pelembap seperti minyak kastor dan carnauba wax
• WARNA-WARNA BALDU, SENGIT DAN PELBAGAI RUPA
• WARNA YANG BIJAK UNTUK MASA YANG LAMA
Terima kasih kepada: metasilicate serbuk semulajadi dan kaya dengan silika yang terbiodegradasi , kerana Indeks refractive tinggi, menjadikan warna cerah dan terang untuk masa yang lama.

Muka/13 58 keluarga: tembaga – – semula jadi Ash semulajadi sengit – Panas semula jadi kekuningan – – – – penggalak tulen warna merah – mahogani – Pasir – viola irise-000-

Related

SENI DECOLOR - DAVINES
PADA ABAD KE CAHAYA: KEBEBASAN - DAVINES
PADA ABAD KE CAHAYA: KEMAJUAN - DAVINES
PADA ABAD KE CAHAYA: TOLERANSI - DAVINES

X

privacy