.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


TECH PRESTASI
TECH PRESTASI - FARMAGAN - Peluntur rambut

Rate this product:


1 click

TECH PRESTASI
FARMAGAN - Peluntur rambut


CREAM pelunturan

Krim pemutih

untuk rambut kuasa mencerahkan tinggi. Tekstur campuran membolehkan kami untuk membangunkan teknik bekerja lebih cepat dan lebih selamat.
kaedah penggunaan: sebelum digunakan, memanipulasi sampul surat untuk nipis produk. Nisbah kecairan: 01:02 Berhati-hati : campuran ke dalam bekas yang bukan logam. Oksidan yang digunakan: OXY PRESTASI READY 10 - 20 - 30 - 40 jilid, mengikut budi bicara pendandan rambut itu berdasarkan penilaian yang dibuat. Kelajuan Shutter : sehingga 45 minit bergantung pada penilaian pendandan rambut. Disyorkan untuk pelunturan dan penjerukan terlalu dekat dengan kulit. Ideal untuk mencerahkan teknik rambut asli atau berwarna terutamanya berstruktur.
kotak :. tiub 40 gr dan 250 sampul surat gr

POWDER pelunturan
Padat dan kuasa pelunturan tinggi. Betul bercampur dengan emulsi pengoksidaan menyediakan krim yang sesuai untuk semua teknik.
kaedah penggunaan: pencairan nisbah : 1:2. Perhatian : campuran ke dalam bekas yang bukan logam. Oksidan yang digunakan: OXY PRESTASI READY 10 - 20 - 30 - 40 jilid, mengikut budi bicara pendandan rambut itu berdasarkan penilaian yang dibuat. Shutter kelajuan : 15 hingga 60 minit bergantung pada penilaian pendandan rambut. Disyorkan untuk pelunturan kuat rambut semulajadi dan kuat, penjerukan rambut berwarna yang mendalam tidak begitu sensitif pada gaya rambut dan warna dengan latar belakang yang sangat gelap.
kotak :. 20 g tiub dan balang 500 gr

pelunturan POWDER BIRU AMMONIA PERCUMA
Ammonia bebas serbuk pelunturan untuk rambut, terutamanya halus dan padat. Membolehkan keputusan cemerlang pelunturan. Menghormati struktur rambut.
kaedah penggunaan: pencairan nisbah : 1:2. Campuran dalam bekas yang bukan logam. Oksidan yang digunakan: OXY PRESTASI READY 10 - 20 - 30 - 40 jilid, mengikut budi bicara pendandan rambut itu berdasarkan penilaian yang dibuat. Shutter kelajuan : 15 hingga 60 minit bergantung pada penilaian pendandan rambut. Disyorkan untuk pelunturan rambut berwarna, rosak dan sangat lembut. Besar untuk membasuh dan penjerukan penjerukan cahaya.
kotak :. 20 g tiub dan balang 500 gr

Related

X

privacy