.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


LUXURY haircolor
LUXURY haircolor - GREEN LIGHT - Peluntur rambut

Rate this product:


2 click

LUXURY haircolor
GREEN LIGHT - Peluntur rambut


LUXURY haircolor

pelunturan POWDER COMPACT NO AMMONIA : PUTIH DAN BIRU
Ammonia bebas peluntur serbuk padat membolehkan anda untuk mendapatkan jalur-jalur warna, strok ringan dan perubahan warna yang kuat, bekerja dengan lembut pada pigmen semula jadi rambut.
Ia mempunyai bau yang menyenangkan dari bunga ros, yang menjadikannya lembut dan menyenangkan semasa permohonan (kedua-dua pendandan rambut kepada pelanggan). Tambahan pula, produk ini masih tebal, untuk menjadikan rambut terhidrat sepanjang masa permohonan. Mengandungi bahan yang meninggalkan utuh struktur rambut, membuat mencerahkan ketara. Perubahan warna yang berlaku melalui kehadiran kalium sulfat dan natrium persulfat.
kaedah penggunaan: setiap 30 gram serbuk pelunturan padat, campurkan 60 ml susu oksidan pada 10, 20, 30 atau 40 jilid dalam mangkuk plastik bergantung kepada kesan pelunturan dikehendaki. Goncang, kemudian menggunakan berus, memohon campuran pada kunci untuk decolorarle.
Anggaran masa permohonan: Bergantung kepada jumlah susu oksida digunakan:. 10 hingga 15 minit untuk purata perubahan warna, 15 hingga 30 minit atau jalur-jalur pelunturan kuat
kotak : beg 500 gr

Related

X

privacy