.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


OH PERANG SAYA!
OH PERANG SAYA! - ITELY - Peluntur rambut

Rate this product:


1 click

OH PERANG SAYA!
ITELY - Peluntur rambut


untuk mencipta kesan jumlah perang, balayage, sun kissed mata harimau dan kesan

Benar-benar berdedikasi kepada dunia dikuasai oleh inovatif bon-Plex & pembaikan untuk memastikan jumlah Keselamatan dan perlindungan rambut pada semua peringkat pelunturan dan toning sistem pudar.
Adalah 5 mixable toner untuk penyesuaian warna yang maksimum. Untuk melihat setiap terdapat perkhidmatan teknikal yang khusus.
Inovasi & teknologi:
PEXTM-bon & pembaikan
BBW rambut lebih halus dan memerlukan penjagaan dan perhatian khusus. Apa-apa proses pelunturan boleh menjejaskan struktur rambut. Penyelidikan makmal & LY HAIRFASHION dibuat perang MY OH! dengan:
- &-Plex bon pembaikan, minyak tumbuhan yang berharga dan butters yang kompleks melindungi rambut semasa pelunturan.
- Mentega Koko: pelembab, menyuburkan dan anti Frizz adalah;
- Minyak badam: anti-penuaan dan anti-radang;
- Mangga mentega: Ia mempunyai antioksidan dan emollient;
- Minyak avokado: melembap dan menenangkan adalah;
- Minyak zaitun: itu yang menggiatkan dan pengukuhan;
- Minyak kacang soya: menyuburkan dan pelindung kepada kulit;
- Minyak Cottonseed: menghidrasikan dan menyuburkan rambut.
- Asid Maleic: teknologi baru yang mendapat dalam rambut semasa proses pengoksidaan dan mencipta satu perisai perlindungan sekitar pautan
kapilari.
Terima-kasih kepada- Pex & pembaikan bon danasid maleic sebahagian Pautan kekal utuh sekali gus mengurangkan kerosakan rambut. 2 kompleks ini berfungsi untuk meningkatkan kecerahan dan kekuatan rambut, menjadikannya lebih kuat, lebih sihat dan elastik.

Perang ikon
Whitener lebih berkuasa
Pelunturan adalah yang inovatif berprestasi tinggi yang menjamin penghapusan sisa kuning semasa pemutihan. Sangat sesuai untuk pemutihan teknik dengan menggunakan kerajang aluminium atau haba peta yang menunjukkan pemutihan sehingga 9 nada tinggi. Ikon perang adalah microgranular bleaching serbuk kompak, tiada embossing dan mudah untuk bergaul dan memohon.
DELY perang
Whitener tanpa ammonia

Adalah serbuk bleaching tanpa ammonia yang sesuai untuk rambut semulajadi atau warna. Jaminan pemutihan 6-7 dering, tiada embossing dan mudah untuk bergaul dan memohon.
Perang tanah LIAT
Teknik-teknik freehand decolorizing

Ultra kompak bleaching serbuk sesuai untuk eksklusif pemutihan Freehand pekerjaan seperti menyapu, bayang-bayang, shatush, bronde dan splashlight. Dengan Rumusan khas, sekali bercampur dengan oksigen, ia menjadi chalky terutamanya untuk digunakan tanpa
Kerajang. Rambut terluntur tidak mengganggu seluruh rambut bagi hasil unik dan kesan pemutihan di bawah matahari yang tipikal. Sempurna untuk menggunakan warna-warna BBW, coklat atau merah rambut semulajadi atau gelap. Perang tanah LIAT membolehkan pemutihan sehingga 6 nada.
Minyak cahaya matahari.
minyak pelunturan ringan

Adalah minyak pemutihan tanpa ammonia. Mencerahkan sehingga ke 2-3 warna-warna untuk hasil yang lebih seimbang, semulajadi. Membolehkan untuk mendapatkan kesan yang berbeza pada rambut bergantung pada teknik. Apabila digunakan pada tips mencipta sebuah "KISSED oleh matahari"; Jika digunakan pada jaminan asas hasil daripada mengangkat kesan seimbang dan neutral "SWEETEN THE basis"; Jika digunakan pada rambut anda, anda mendapat kesan pelunturan semula jadi yang indah dan berwarna perang yang terang "BERSINAR & GLOSS.
BBW pemburu anjing laut
susu acidifying

Adalah dingin rawatan yang membantu memulihkan pH rambut dan kulit kepala, kritikal selepas setiap Perkhidmatan perubahan warna. Para pemburu anjing laut perang meningkatkan kebijaksanaan berwarna perang dan meningkatkan kebijaksanaan rambut DILUNTUR, memberikan struktur dan badan. Digunakan selepas TONER perang menstabilkan pigmen warna.
Kedudukan perang
krim pewarna pelbagai perkhidmatan
Pelbagai perkhidmatan pelunturan krim sesuai untuk rambut rosak penggubalan yang membolehkan pemutihan gula-gula, selamat dan boleh dipercayai sehingga 6 nada. Tekstur berkrim dan padat membolehkan lekatan terbaik untuk mendedahkan rambut berambut. Tiada embossing, ia adalah mudah untuk bergaul dan memohon dengan teknik apa-apa.
pembungkusan: tiub 500 gr.

Related

ITELY 2020 MUDAH BERAMBUT - ITELY
BERWARNA PERANG AQUARELY PADAT - ITELY
WARNA-WARNA MATAHARI. - ITELY

X

privacy