.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


SISTEM LUNEX
SISTEM LUNEX - KEMON - Peluntur rambut

Rate this product:


5 click

SISTEM LUNEX
KEMON - Peluntur rambut


Sistema LUNEX

Sistem

perubahan warna ditentukur untuk jawapan yang selamat dan profesional untuk semua keperluan mencerahkan yang berlaku di dalam dewan. Sistem ini terdiri daripada :

- LUNEX LIGHT
Untuk membaca mencerahkan sehingga 2 nada. Bahan-bahan mengenakan refleks mencerahkan progresif dan mengelakkan panas sampingan. Tindakan pelunturan halus menjadikan rambut berkilat, lembut dan mudah diurus.
kotak : botol 90 dan 180 ml ​​

- LUNEX DECAP SUPER
Decolorizing padat serbuk yang dibuat daripada Minyak Sayuran pigmen biru dengan kuasa pelunturan tinggi, tidak berbau, mudah untuk bergaul dan digunakan. Bukan tidak menentu, bukan kembung, tidak kapur. Sesuai untuk mencerahkan Classic 5-6 nada dan untuk penjerukan.
kotak : 400 g balang

- LUNEX ULTRA
Krim Super mencerahkan dengan ekstrak chamomile, emolien, pigmen biru, campuran minyak sayuran. Mencerahkan sehingga 7 peringkat, ia lembut pada kulit dan rambut, dengan pelepasan ammonia dikurangkan :. Sesuai untuk semua teknik, bau buah menyenangkan
kotak : paket 15 ml dalam kotak 40 pcs

- LUNEX KROMAKLIN
Ejen penjerukan untuk kosmetik warna pengoksidaan. Mengurangkan pigmen warna tiruan tanpa merosakkan pigmen semula jadi dan merupakan alat yang sempurna untuk membuang warna tanpa membawa kerosakan kepada struktur rambut.
kotak : 50 ml botol

X

privacy