.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


OXY Reload
OXY Reload - SELECTIVE - Peluntur rambut

Rate this product:


1 click

OXY Reload
SELECTIVE - Peluntur rambut


penjerukan pewarna tertentu pengoksidaan

Formula

diri mengunci, cara yang berkesan untuk membuang kotoran dengan lembut pengoksidaan secara keseluruhan atau sebahagian, tanpa bertindak pigmen semula jadi rambut. Ia menggunakan proses kimia yang membalikkan proses pengoksidaan warna kosmetik, mengurangkan ikatan antara molekul warna dan rambut struktur. Membolehkan anda untuk memadam warna kosmetik berkesan tanpa merosakkan struktur rambut. Formula yang kaya dan reka bentuk yang kompak menawarkan kawalan maksimum semasa líapplicazione membolehkan anda untuk menggunakan hanya kawasan yang terjejas. Alternatif yang sesuai untuk peluntur dan jeruk profesional struktur rosak tanpa merosakkan lagi rambut. Membolehkan anda untuk menukar warna kosmetik dengan selamat.
Bahan-bahan aktif : bahan-bahan khas sahaja mengurangkan pengoksidaan terpilih pigmen kosmetik. Diperkaya dengan bahan-bahan penampan kationik berfungsi diperolehi, diri perlindungan dan penyetaraan struktur rosak.

kaedah penggunaan: OXY Reload digunakan untuk mengeringkan rambut. OXY Reload Campurkan 1 bahagian dalam mengurangkan dos yang sama dengan bahagian OXY Reload 2 pemangkin.
kotak :. 100 ml botol, kotak 2 pcs (mengurangkan bahagian 1 + bahagian 2 catallizzante)

Related

DECOLORVIT PLUS - SELECTIVE
DECOLORVIT LIGHT - SELECTIVE
DECOLORVIT kulit kepala - SELECTIVE
COLOREVO Gadis Perang - SELECTIVE

X

privacy