.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


DECO JO
DECO JO - VITALITYS - Peluntur rambut

Rate this product:


1 click

DECO JO
VITALITYS - Peluntur rambut


pemutih tambahan lembut dengan minyak jojoba

Penggubalan baru, diperkaya dengan minyak Jojoba, melindungi struktur rambut semasa perubahan warna, menjadikannya sesuai untuk rambut halus dan lembut. Sifar turun naik bagi berkenaan maksimum terhadap alam sekitar dan kesihatan. Terima kasih kepada paten Vitality eksklusif, JO DECO adalah terutamanya halus membolehkan ia digunakan walaupun pada mata pelajaran yang sensitif.
Ciri-ciri : sesuai untuk rambut halus dan lembut, mengandungi kanji beras yang mempunyai kesan yang semakin lemah pada rambut dan kulit. Mari mendapatkan mencerahkan sehingga 6 warna dan memerlukan kelajuan pengatup sehingga 60 minit.
pakej :. balang 500 gr

DECO lembut pemutih padat tanpa ammonia - Pelunturan serbuk padat sangat lembut. Ammonia bebas dan diperkaya dengan sumber semula jadi seperti guar gum dan kanji beras, meringankan lembut tanpa merosakkan struktur rambut. Menderma mencerahkan lembut dan sesuai terutamanya untuk rambut semula jadi, asas, sederhana ringan, rambut sederhana halus. Ciri-ciri : sesuai untuk mencerahkan nada ke nada dan kesan pencahayaan yang lembut, yang mengandungi kanji beras berkuatkuasa lemah pada rambut dan kulit. Lets mendapatkan mencerahkan sehingga 5/6 nada dengan kelajuan shutter sehingga 45 minit.

pakej

: jar 400 gr.

DECO RAPID pemutih tidak meruap cepat bertindak - Sesuai untuk perubahan warna di kepala keseluruhan. Prestasi Extreme berkenaan maksimum untuk rambut. Campuran berkrim mencerahkan cepat dan cengkaman yang tinggi menjadikan produk ini sangat sesuai untuk pelunturan keras rambut, pangkalan sederhana berwarna gelap dan rambut sederhana tebal. Ia menawarkan keseimbangan yang baik antara kelajuan shutter dan mencerahkan diperolehi: 6/7 nada dalam maksimum 45 minit. Terima kasih juga kepada kanji beras, kulit dan rambut tidak melihat kesan struktur mereka.

pakej

:. balang 500 gr

X

privacy