RADIO OFF
.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


DIKSOLISS. LISSACTIVE
DIKSOLISS. LISSACTIVE - DIKSON - Pelurus rambut

Rate this product:


0 click

DIKSOLISS. LISSACTIVE
DIKSON - Pelurus rambut


Frizz rawatan dengan asid hyaluronic, keratin dan kompleks asid amino rekonstruktif
Teknologi inovatif di sebalik rawatan pelicinan baru yang dicadangkan oleh Dikson, Sehubungan dengan jumlah untuk kesihatan rambut yang membolehkan kesenangan penggunaan dan kesan yang berpanjangan (8 minggu). Rumusannya menjadikan melicinkan proses selamat dan sesuai untuk semua jenis rambut, terjadi secara semulajadi dan dirawat. Bahan-bahan yang mengaktifkan memastikan a frizz dan pembinaan semula dari rambut semasa straightening proses. Dengan rawatan DIKSOLISS. LISSACTIVE rambut anda bertukar indah lancar, terhidrat dan kedudukan apabila disentuh.
Bahan-bahan aktif dalam Formula adalah:
ASID HYALURONIC 1.
Boleh merangkumi sejumlah besar molekul air dan mencegah kerosakan tisu sel-sel tekanan kecederaan, pulangan hak bekalan semulajadi rambut.
2. KERATIN
Mendapat dalam kutikula dan ditetapkan pada aci rambut untuk pertumbuhan semula rambut, menyuburkan rambut selepas menggunakan krim-melicinkan rawatan itu berjaya.
3. PRODEW 500
Asid amino Kompleks berinteraksi retreaders memberi rangsangan tenaga dan kecergasan kepada gentian rambut lebih tidak berstruktur dan memulihkan keadaan betul lembapan, kekuatan dan tekstur.
4. PIRUVATI
Ia berasal dari asid pyruvic, secara semula jadi berlaku garam di madu, cuka, buah-buahan bertapai dan epal dan memaparkan tindakan Keratolytic yang kuat. Piruvati yang mengandungi secara eksklusif dalam DIKSOLISS formula. LISSACTIVE n ° 2 krim-melicinkan rawatan untuk menggalakkan tindakan pelicinan.

Produk DIKSOLISS. LISSACTIVE digubal tanpa PARABENS dan FORMALDEHID.
Garisan terdiri daripada:
SYAMPU PELICINAN PRA RAWATAN
Membersih rambut perlahan-lahan dan menyediakan mereka kemudian peringkat rawatan anti Frizz pelicinan. Untuk digunakan dalam kombinasi dengan rawatan krim-melicinkan.
pembungkusan: botol 500 ml.
KRIM RAWATAN DEO
Pusat Rawatan DIKSOLISS. LISSACTIVE, rambut licin membina semula pada masa yang sama.
pembungkusan: botol 1000 ml.
PENGUKUHAN JAWATAN DINGIN STRAIGHTENING RAWATAN
Langkah terakhir rawatan DIKSOLISS. LISSACTIVE, selesai penstrukturan semula kesan pada rambut dan meninggalkan mereka yang kelihatan sihat, berkilat dan kedudukan.
pembungkusan: botol 500 ml.

X

privacy