.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


CARTACOR ITALY
CARTACOR ITALY - CARTACOR - pemangkasan aksesori

Rate this product:


1 click

CARTACOR ITALY
CARTACOR - pemangkasan aksesori


kad warna

SYARIKAT
Cartacor Itali adalah khusus dalam reka bentuk dan pengeluaran carta warna untuk tricologico pasaran dan kosmetik. Turut hadir selama bertahun-tahun di pasaran sebagai satu unit perniagaan spa Mastergraph, selepas pembukaan Cartacor Cartacor Brazil dan Mexico, juga rumah Itali menyertai kumpulan Cartacor ini.

Cartacor mengikut proses keseluruhan pengeluaran: daripada pengeluaran helai sintetik, dan penciptaan tempat akhirnya ialah, kepada pembangunan reka bentuk grafik dan percetakan, untuk penghantaran produk siap
.Pengalaman dan profesionalisme pasukannya digabungkan kecekapan pengeluaran menjamin produk yang berkualiti tinggi, maju yg pesan lebih dahulu untuk setiap pelanggan.
Ia boleh didapati untuk pelanggan dan mentafsir keperluan mereka untuk menghasilkan, produk inovatif asal dan kualiti.

BENANG
Jenis-jenis kunci yang boleh menghasilkan yang paling pelbagai, memberi anda peluang untuk memperibadikan palet warna mereka sendiri dengan memilih bentuk sehelai yang paling sesuai untuk produk yang akan dihasilkan anda.
Benang yang dibeli mentah dan berwarna semasa proses pembuatan : ini membolehkan kami menawarkan pelbagai warna
.Kunci dimesin dengan ketepatan yang besar apabila controtipatura untuk memberikan pelanggan satu keputusan yang cemerlang.

X

privacy