INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


MICROSCOPE UNTUK PENDANDAN RAMBUT PROFESIONAL
MICROSCOPE UNTUK PENDANDAN RAMBUT PROFESIONAL - CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI - pemangkasan aksesori

Rate this product:


1 click

MICROSCOPE UNTUK PENDANDAN RAMBUT PROFESIONAL
CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI - pemangkasan aksesori


MICROSCOPIO PROFESSIONALE PER PARRUCCHIERI

masa yang lama sekarang, gaya rambut yang bukan sahaja sinonim dengan fesyen dan kecantikan, tetapi juga ke atas semua keadaan yang sangat baik kesihatan rambut. Kulit dan rambut agar mekar sepenuhnya apabila mereka sihat : ini membayangkan pertumbuhan profesional yang diperlukan industri untuk memastikan memperkayakan pendidikan mereka sekurang-kurangnya asas-asas Trichology. Mengapa pelanggan akan memperoleh jumlah amanah berhubung dengan pendandan rambut, anda mesti menunjukkan bahawa mereka cekap, boleh dipercayai, dan mempunyai peralatan yang sesuai untuk mendiagnosis dan merawat masalah mudah yang memberi kesan kepada kulit dan rambut.

dilahirkan untuk ini PENGALAMAN tujuan MICROSCOPE : kamera mikro yang direka untuk menemani beliau semasa hari di salon pendandan rambut. Ia adalah alat pemerhatian dan analisis yang membolehkan menangkap gambar dan video dan memaparkan mereka dalam masa nyata pada biasa -pc monitor semasa digunakan. Ia juga membolehkan pengukuran dibuat.

LIGHT SUMBER DENGAN LED MICROSCOPE PROFESSIONAL adalah ringan dan mudah untuk mengendalikan dan dilengkapi dengan terbina dalam sumber cahaya LED yang berkuasa melalui kabel USB. Penawanan imej boleh dilakukan melalui tetikus atau dengan menggunakan Microtouch pada pemegang mikroskop.


/>Pembesaran yang dicapai (sehingga 200 px), membolehkan anda untuk memaparkan dalam yang mudah dan membersihkan permukaan kulit, menjadikannya jelas kepada profesional pertama dan utama, tetapi juga kepada pelanggan, jika terdapat sebarang masalah yang bertindak sebagai kelemumur, seborrhea, keguguran rambut ketara. Juga analisis rambut boleh mendapat manfaat daripada penggunaan MICROSCOPE sejak pembesaran mampu menyerlahkan kerosakan kepada kulit luar. Kulit luar adalah lapisan luar rambut, jaket beliau, memandangkan lokasi di mana ia terletak, adalah yang pertama yang akan rosak apabila rambut dianiaya dengan syampu yang tidak sesuai, rawatan yang agresif, memberus yang berlebihan, dan lain-lain.

MENGGUNAKAN
Penggunaan anda terhadap MICROSCOPE PROFESIONAL membolehkan anda untuk menunjukkan pelanggan kawasan di mana untuk campur tangan, menjadikan beliau menyedari peluang untuk rawatan dan penawar. Akan memudahkan dell'Hairstylist tugas dalam orientasi pelanggan untuk digunakan dan pembelian produk tertentu.
Kit termasuk :
- Mikroskop AMK412

- memantau C200

- Lithium bateri

- kabel AV / TV

- pengecas bateri

X

privacy