.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


Menyesuaikan pakaian seragam
Menyesuaikan pakaian seragam - GERARDI - pemangkasan aksesori

Rate this product:


1 click

Menyesuaikan pakaian seragam
GERARDI - pemangkasan aksesori


Gerardì kajian, mencadangkan dan melaksanakan dalam berpuasa masa menjahit terutamanya bagi mereka yang ingin untuk menyesuaikan pakaian seragam mereka. Hanya 48 jam untuk penghantaran seluruh Itali disebabkan oleh kualiti kerja dan profesionalisme pekerja, kontraktor dan pemilik yang 40 tahun aktiviti telah memperolehi hubungan yang berterusan dengan pelanggan lebih 23000 diedarkan ke seluruh wilayah Itali. Syarikat bukan sahaja menjamin kualiti produk, tetapi juga menjadi kebimbangan yang serius bagi alam sekitar dan menghormati pelanggan. Gaya, kualiti, profesionalisme, masa dan sokongan akan apa characterizes Gerardì. Semua produk disahkan pengeluaran
Itali (menganyam, mewarna dan pembungkusan) dan yang berwarna dengan warna-warna AECOTEC yang bertauliah. Semua artikel untuk hitam menentang peliharaan Remover Dye.

KIMONO TONY
Seni. 239

Terdapat dalam pelbagai warna: hitam dan coklat akan tahan peluntur. Fabrik adalah:
• Noda-tahan, terima kasih kepada komposisi khas boleh DILUNTUR (walaupun berwarna-warni) dan dapat membuang Khas jenis kotoran seperti pewarna rambut.
• ANTISTIRO, terima kasih kepada sejenis pemprosesan rambut anda tidak melekat padanya dan pelanggan tidak perlu untuk menekan, kerana hanya sekadar hang ia kering selepas dicuci.
• Dibuat di Itali.

X

privacy