INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


B.TREND
B.TREND - HALONIS - pemangkasan aksesori

Rate this product:


0 click

B.TREND
HALONIS - pemangkasan aksesori


SEPARA KEKAL GEL-BAHASA INGGERIS-LONG TAHAN

Adakah anda ingin menjadi sayu yang akan tahan lebih lama? Pilih B. TREND. Fikirkan warna kerana pakaian itu adalah aksesori untuk memenuhi keinginan anda untuk perubahan dalam cara yang praktikal dan cepat , aplikasi di alam kuku dan dibina semula. Kering di saat dan keluarkan dengan pelarut atau peliharaan remover. B. aliran adalah penyelesaian bagi setiap wanita. Pilihan warna-warna yang besar boleh didapati dalam format format 5 ml di 14 ml.

PENJAGAAN KUKU
Rendam off

PERMOHONAN SEPARA KEKAL KUKU:
Menolak kembali cuticles itu dan melepaskan bahagian atas kuku. Memberi bentuk kepada kuku untuk membuat mereka semua sama. Dulling kuku anda dengan 100/180 batu bata supaya ia berliang dan spolverarle dengan berus. Sapukan lapisan nipis daripada Primer B-TREND dan biarkan ia evaporate. Sapukan lapisan nipis gel berasaskan asas BTREND dengan keratin dan catalyze lampu 2 minit UV atau lampu LED untuk 60 saat. Memohon lapisan nipis Gel Poland B-TREND dan catalyze lampu UV 2/3 minit atau lampu LED untuk 60 saat. Ulangi dengan satu lapisan kedua lampu kuku dan Gel. Mengelak dengan menggunakan satu lapisan nipis pemburu anjing laut Gloss Fixer B-TREND dan catalyze lampu UV 2/3 minit atau lampu LED untuk 60 saat. Keluarkn gel sisa kuku yang menggunakan pencuci pembersih B-TREND.
PENYINGKIRAN ENAMEL:
Menggunakan fail adalah 180-keazaman untuk menjadi pengisaran perlahan-lahan sealant Gloss Fixer B-TREND. Menggunakannya ke atas kuku kapas atau tuala wanita yang direndam di dalam pelarut peliharaan Remover B-TREND. Balut kuku dengan kerajang aluminium dan tunggu 10 minit. Alih Keluar kerajang aluminium dan perlahan-lahan keluarkan dengan kayu atau menolak enamel kulit adalah lembab.
pakej: -5 ml dan PRIMER 15 ml.
-ASAS dengan keratin 14 5 ml dan ml.
-GLOSS Fixer 5 ml dan 15 ml.
-PEMBERSIH 125 ml.
-Peliharaan REMOVER 125 ml dan 250 ml.
-TANGAN calendula KRIM 30 ml.
-LED lamp B-TREND.

Related

X

privacy