INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


Doktor pertama
Doktor pertama - NOVISOFT - pemangkasan aksesori

Rate this product:


0 click

Doktor pertama
NOVISOFT - pemangkasan aksesori


Perisian pertama untuk profesional perubatan dan kesihatan

Direka untuk profesional perubatan dan kesihatan
Doktor pertama adalah perisian yang direka untuk pengurusan pusat-pusat perubatan dan mengkaji aktiviti-aktiviti profesional kesihatan. Dengan pengurusan yang mudah anda mampu untuk menguruskan kitaran aktiviti yang berkaitan kepada pesakit dan kepada semua tuntutan kerja dan pengurusan kajian.
Doktor pertama membenarkan doktor untuk organisasi yang sempurna pada masa itu, terima kasih kepada pengurusan pesakit / pelanggan yang komprehensif dan bersepadu ke dalam perancangan berpusat bagi pelantikan, semuanya selalu kelihatan pada skrin, dan menetapkan atau menukar temujanji adalah cepat.
Bagi setiap pendaftaran pesakit / pelanggan anda boleh melampirkan dan merujuk kepada apa-apa jenis dokumen (perkataan, pdf, dan lain-lain) dan imej.

Pertama Doktor sudah tentu boleh dipasang dalam rangkaian dan dengan itu boleh digunakan pada masa yang sama dari pelbagai lokasi (oleh doktor, oleh setiausaha, dan lain-lain)., anda boleh menguruskan jumlah yang tidak terhad doktor masing-masing dengan penomboran progresif daripada dokumen-dokumen cukai. Doktor pertama juga mengintegrasikan semua fungsi yang khusus untuk menghantar mesej teks atau e -mel kepada pesakit / pelanggan untuk mengingatkan pelantikan atau apa-apa jenis amaran.

X

privacy