INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


Kecantikan Pertama & Wellness
Kecantikan Pertama & Wellness - NOVISOFT - pemangkasan aksesori

Rate this product:


1 click

Kecantikan Pertama & Wellness
NOVISOFT - pemangkasan aksesori


Perisian pertama untuk kecantikan , pusat kecergasan dan spa

Direka untuk kecantikan dan salun kecantikan, kelab kesihatan, spa
Kecantikan Pertama & Wellness adalah program yang sesuai untuk mereka yang ingin canggih penyelesaian yet ekonomi, dengan Perdana Beauty & Wellness mempunyai pengurusan yang lengkap pelanggan-pelanggan anda dengan temujanji, terima kasih kepada perancangan mingguan indah dengan sumber-sumber, rawatan individu, anda boleh mengekalkan mereka dengan keupayaan untuk menguruskan jubin dengan pusat pengumpulan. Dengan pengurusan bersepadu gudang anda mampu untuk sentiasa tahu inventori dan yang anda produk yang disukai oleh pelanggan anda.
Dengan Perdana Beauty & Wellness boleh mengeluarkan resit atau resit cukai melalui skrin sentuh terminal (sentuhan sensitif monitor jari).
Pengeluaran resit (bentuk yang diterima pakai oleh semua yang ingin membebaskan diri mereka daripada kos kajian berkala fiskal) adalah cepat dan intuitif, pilih produk atau perkhidmatan untuk mengenakan ia, sudah tentu anda juga boleh menguruskan pemindahan, diskaun dan jumlah baris. Harga produk atau perkhidmatan yang diperolehi secara automatik dari senarai, tetapi boleh diubah oleh pengendali dan juga terima kasih kepada ciri-ciri mudah termasuk jumlah tunai yang diterima untuk pengiraan automatik yang lain, anda boleh mengelakkan apa-apa jenis kesilapan. Sebagai alternatif kepada resit cukai boleh disambungkan hampir semua daftar tunai di pasaran untuk resit percetakan. Dengan Perdana Kecantikan Wellness're dapat dalam satu saat, dari pelantikan pengurusan perancangan, menyemak ketersediaan dan menyeberangi pe hari / masa, sumber (cahaya, bilik, lokasi) dan bekerja.

X

privacy