.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


COLOR Penuh
COLOR Penuh - DIKSON - Pewarna rambut

Rate this product:


5 click

COLOR Penuh
DIKSON - Pewarna rambut


correctors dalam titisan

hari palet DIKSON diperkaya dengan satu inovasi mengejutkan : yang correctors warna dalam titisan bercampur dengan warna kepada pengoksidaan. Ini revolusi makmal baru yang dikaji oleh DIKSON berpunca daripada hasil gabungan eksklusif dan warna adat dengan kemudahan penggunaan. Membolehkan mendapatkan warna adat dan pantulan dipergiatkan dalam jumlah berkenaan untuk kesihatan rambut. Yang correctors COLOR Penuh perbuatan oleh melemahkan atau menguatkan hasil daripada pewarna rambut pengoksidaan. Jumlah produk yang akan digunakan berbeza-beza bergantung kepada keamatan hasil yang anda ingin mencapai.

nuansa : 4 dalam BIRUBROWNPURPLERED. Tekstur cecair dan penitis yang berguna untuk memudahkan penggunaan produk yang mesti dicampur dengan krim pewarna. Penggunaan pembetulan tidak menukar kelajuan pengatup mengotorkan itu.
kaedah penggunaan: campuran COLOR Penuh tepat seperti arahan di atas meja kebolehgunaan. Pastikan semua komponen yang bercampur dengan teliti. Pergaulan menyeluruh tidak dapat mempengaruhi keputusan produk yang betul. Selepas campuran dengan COLOR Penuhwarna krim menjadi sangat sengit tetapi kesannya pada rambut itu tidak diubah dalam apa jua cara. Dihasilkan secara eksklusif untuk kegunaan profesional. BLU sesuai untuk melembutkan warna milik siri semula jadidigunakan sebagai warna kaunter untuk mematikan pantulan panas (oren dan merah). Tingkatkan liputan rambut putih. Yang BROWN digunakan untuk membuatkan warna warna semua warna kecuali merah dan merah dalam. RED ini digunakan untuk menyerlahkan warna merah dalam pelbagai warna. Warna Terutama disyorkan merahmerah unguorentembagacoklatcoklatMahogany memperhebatkan keputusan. The PURPLE bertindak offmeneutralkan atau penyejukan tints kekuningan dan keemasan dalam semua warna.
kotak :. 10 ml termos

Related

AMMONIA AFREA PERCUMA - DIKSON
DIKSON COLOR PREMIUM EXTRA - DIKSON
HERBA DIKSON COLOR - DIKSON
DIKSON protein COLOR SILK - DIKSON
AMMONIA PERCUMA COLOR DIKSON - DIKSON
SIRI TAMBAHAN SEJUK DIKSON WARNA - DIKSON
ULANGTAHUN WARNA DIKSON - DIKSON

X

privacy