RADIO OFF
.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


ULANGTAHUN WARNA DIKSON
ULANGTAHUN WARNA DIKSON - DIKSON - Pewarna rambut

Rate this product:


11 click

ULANGTAHUN WARNA DIKSON
DIKSON - Pewarna rambut


2 in 1: dingin pengoksidaan dan warna dalam satu produk

ULANGTAHUN warna DIKSON ini 2 in1 pengoksidaan warna yang pertama, hasil yang Alchemy unik udara bahan-bahan, aktif dan pewarna
TINDAKAN udara terima-kasih kepada HYDRA MERASA 3 bahan-bahan baru, keputusan boleh ditunjukkan secara saintifik, merevolusi konsep mewarna membolehkan anda untuk keadaan rambut sambil mewarna. Hanya syampu ringan selepas bilasan krim pewarna rambut yang menakjubkan lembut disentuh, diselesaikan dan gelongsor untuk com tanpa penambahan produk tertentu yang pos mewarna. Hydrafeel 3 adalah sebuah loji berasaskan aktif, terbiodegradasikan, yang memastikan perlindungan optimum dan penghidratan, penampilan rambut yang kelihatan sihat dan penuh dengan badan.
Manfaat antioksidan dan anti-penuaan dan Kecantikan lebih rambut juga diperolehi dengan minyak Argan, kaya dengan vitamin E (antioksidan semula jadi), yang membela rambut dari radikal bebas. Dan ringkasan beri Goji, diiktiraf antara kebanyakan buah kaya antioksidan dan oleh itu amat berkesan dalam penuaan tisu dan rambut yang bertindak balas.
TINDAKAN MEWARNA
ULANGTAHUN warna DIKSON adalah hasil formulasi canggih, kombinasi inovatif dan campuran pigmen warna. Warna rambut adalah diputuskan, meriah dan cantik secara semula jadi, seiring dengan trend terkini dalam fesyen rambut.
ULANGTAHUN warna DIKSON ini:
• warna pangkal
• warna yang lebih kuat
• Perlindungan kelabu yang sempurna
• warna tahan lebih lama
• kesegaran refleks utuh syampu selepas syampu
warna: 1.0 hitam, gelap coklat MEDIUM BROWN LIGHT BROWN cahaya COKLAT COKLAT 3.0, 4.0, 5.0, 6.0 gelap BERAMBUT paling COKLAT gelap perang, perang sederhana perang cahaya perang FLAXEN 7.0, 8.0, 9.0, cahaya sangat BERAMBUT BERAMBUT perang tambahan cahaya PASTEL 10.0, cahaya keemasan COKLAT BBW paling GOLDEN BROWN 5.3 6.3 perang keemasan gelap, gelap perang keemasan, Golden perang 7.3 perang keemasan sederhana 8.3 perang keemasan, cahaya keemasan cahaya BERAMBUT, 9.3 perang keemasan cahaya sangat BERAMBUT emas, hitam 1.11 hitam biru biru, coklat 5.06 COKLAT, mahogani merah BURGUNDY CHERRY BROWN CHERRY merah, 5.5 66.64 5.03, ungu 7.77 UNGU, semula jadi perang perang PLATINUM PLATINUM semulajadi 12.0.
arahan untuk penggunaan: nuansa semua boleh digunakan dalam campuran 1:1 (oxidant 20/30 jilid), kecuali 1 memandang 12.0: 2 mencampurkan nisbah, berkenaan dalam dua aplikasi (oxidant 40 jilid).
Pek: 120 ml tiub.

Related

AMMONIA AFREA PERCUMA - DIKSON
DIKSON COLOR PREMIUM EXTRA - DIKSON
HERBA DIKSON COLOR - DIKSON
DIKSON protein COLOR SILK - DIKSON
AMMONIA PERCUMA COLOR DIKSON - DIKSON
COLOR Penuh - DIKSON
SIRI TAMBAHAN SEJUK DIKSON WARNA - DIKSON

X

privacy