.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


DIKSOWAVES
DIKSOWAVES - DIKSON - Rambut kekal

Rate this product:


0 click

DIKSOWAVES
DIKSON - Rambut kekal


yang paling inovatif dan perintis baru lihat fesyen kesan dengan gelombang
Perming rawatan yang berterusan selama 8 minggu. Berenjin keratin, jem keadaan kesejahteraan dan integriti rambut. DIKSOWAVES WAVEACTIVE menjadi fesyen terima-kasih kepada Spin atas tujuan lain, alat baru untuk menghasilkan gelombang di rambut, ditandatangani oleh Philip Sepe. Keratin di tiap-tiap mendapat dihasilkan dalam kutikula dan ditetapkan pada aci rambut untuk regenerasi berkesan dan terbukti, membawa khasiat kepada gentian rambut.
DIKSOWAVES WAVEACTIVE adalah melambai agar bertindak secara sinergi 4 prestasi produk yang menggabungkan rawatan:
1. cecair semburan keratin MELAMBAI.
Untuk boleh disembur secara langsung ke atas rambut dengan muncung semburan praktikal, merupakan langkah pertama melambai rawatan.
2. ingatan semburan keratin.
Langkah kedua borang yang diberikan pada rambut perming rawatan, Kedai-kedai dengan butang Spin naik. Muncung sembur memudahkan pengagihan produk seluruh rambut.
3. ANJAL dingin dengan KERATIN.
Pelengkap yang penting bagi memulihkan rambut semulajadi kelembutan dan keanjalan kepada pergerakan yang seimbang. Adalah langkah ketiga rawatan perming.
4. ANJAL CURL CURL ABDUH semburan KERATIN.
Gunakan separuh Kering, selepas melambai dan rawatan selepas basuh tiap-tiap, atau Cucian rambut untuk meningkatkan dan mengekalkan kesan "gerakan".
pembungkusan: botol 500 ml.
kaedah penggunaan:
BERPUTAR KAEDAH. PERGERAKAN YANG LEMBUT.
-Pakai sarung tangan.
-Selepas anda telah dibersihkan rambut anda, bilas dan noda dengan tuala. Separa kering untuk mengeluarkan lebihan air.
-Com. Sederhana dan panjang rambut, spray
DIKSOWAVES. WAVEACTIVE n ° 1 melambai cecair pada panjang untuk membenarkan pre-perming penyerapan produk.
-Pilih helai rambut ketebalan dan lebar bergantung kepada hasil yang diingini. Letakkan hujung cheesecloth di kunci dan menggulung SPIN dalam picked sehingga akar.
-Keluarkan butang SPIN naik luka dan strand rambut dengan klip rambut Paruh BERPUTAR sehingga berhenti.
-Melengkapkan persediaan ke atas kepala.
-Mengasingkan contour muka dan leher anda dan melengkapkan permohonan DIKSOWAVES. WAVEACTIVE n ° 1. Melambai cecair semburan dengan banyaknya seluruh rambut.
-Bagi jangkamasa sederhana hingga panjang rambut memperolehi bekalan makanan dari 30 ke 40 ml produk (ditabur kira-kira 40).
-Tinggalkan pada selama 10 minit dan bilas dengan teliti, dari 3 hingga 5 minit, dengan tekanan air sangat rendah. Perlahan-lahan DAB rambut anda dengan tuala dan semburan dari 50 ke 70 ml DIKSOWAVES. WAVEACTIVE n ° 2 ingatan ke atas seluruh kepala dan rambut. Biarkan selama 5 hingga 10 minit bergantung pada intensiti keputusan yang diingini. Kenyataan rambut daripada klip rambut spouts SPIN sehingga dan bilas dengan teliti dan bersungguh-sungguh rambutnya.
Memohon DIKSOWAVES. WAVEACTIVE n ° 3 hawa anjal, meninggalkan selama beberapa minit dan bilas sekali lagi. DAB dan meneruskan pengeringan dengan Penyebar pengering rambut. Jika anda mahu, di tengah-tengah atau di hujung pengeringan, memohon, bergantung kepada kepanjangan rambut, dari 8 ke 12 DIKSOWAVES spurts. WAVEACTIVE n ° 4 sendat Curl untuk membuat pergerakan yang lebih fleksibel dan jelas. Rawatan DIKSOWAVES. WAVEACTIVE boleh mengurangkan kesan rambut berwarna merah atau hitam. Kesan beralun berlangsung selama 8 minggu.

X

privacy