.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


GHD ECLIPSE ®
GHD ECLIPSE ® - GHD - Rambut pelurus

Rate this product:


1 click

GHD ECLIPSE ®
GHD - Rambut pelurus


yang pendandan baru untuk era baru

GHD ECLIPSE ® adalah pendandan GHD yang baru dan inovatif. Dapat dengan cepat dan mudah menjinakkan mana-mana jenis rambut, GHD ECLIPSE ® akan merevolusikan rambut penggayaan lebih sukar. Melalui teknologi baru yang dipatenkan tiga zon ™ - secara eksklusif dibangunkan oleh penyelidik GHD untuk menyambut era baru gaya - GHD ECLIPSE ® mampu untuk mengubah rambut anda lebih sukar, seperti yang kerinting, keriting atau Afro. Beliau juga berjaya gaya bahagian-bahagian besar, menjadikannya lebih cepat rambut gaya.

baru GHD ECLIPSE ® menggunakan haba segera yang datang dari bilah sempurna berbentuk, untuk mendapatkan hasil yang terbaik yang pernah dicapai dalam masa yang sesingkat mungkin. Baru tiga zon 6 ™ menggunakan sensor pintar (tiga di setiap bilah) untuk mengelakkan kehilangan haba semasa mendandan dan menyimpan berterusan suhu pada 185 ° C, suhu yang ideal untuk hasil yang terbaik.

Spesifikasi

:
• teknologi generasi baru. Teknologi yang unik dan dipatenkan menggunakan enam trizone ™ sensor pintar (tiga bilah) untuk menghalang mana-mana kehilangan haba semasa mendandan dan menyimpan berterusan suhu pada setiap laluan.
• haba yang lebih berkesan. Suhu 185 ° C dibiarkan tetap untuk jangka masa penggayaan. Ini adalah suhu yang ideal untuk mendandan rambut dan mendapatkan hasil yang terbaik.
• Styling dalam satu laluan. Keputusan yang mengejutkan dari pas yang pertama.
• jalur ketepatan ultra- nipis. Untuk memindahkan haba lebih pada rambut, kecekapan yang lebih baik dan gaya sempurna.
• Badan sejuk apabila disentuh. Penebat Aerogel untuk cengkaman lebih selesa.

Related

GHD GOLD SIRI - GHD
EDISI TERHAD KOLEKSI NOCTURNE - GHD

X

privacy