.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


STEAM POD
STEAM POD - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL - Rambut pelurus

Rate this product:


1 click

STEAM POD
L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL - Rambut pelurus


plat

perkhidmatan profesional yang revolutionizes kali ganda kepada Pro- Keratin, diaktifkan oleh stim
Untuk pertama kalinya, dua jenama bertaraf dunia menggabungkan kepakaran mereka untuk mencipta alat yang revolusioner: STEAM POD. Hasil kerjasama antara L' Oréal Professionnel dan ROWENTA, STEAMPOD adalah plat profesional pertama diaktifkan oleh tekanan wap itu berterusan. Kali ganda sudah pasti perkhidmatan yang paling dicapai dalam salon, wanita yang tidak mengharapkan perkhidmatan yang bertahan lebih lama, dan juga rambut yang paling indah dan dirawat dengan pergerakan semula jadi.

Hari ini, selepas 5 tahun penyelidikan dan 8 paten, L' Oréal Professionnel revolutionizes selekoh perkhidmatan kepada Pro- Keratin, diaktifkan oleh stim
• Pro- Keratin adalah molekul sintetik yang serupa dengan keratin semula jadi dan meniru ciri-ciri, ia adalah satu ' gabungan unik asid amino untuk mengukuhkan serat rambut dari akar ke hujung. Sekarang Pro- keratin dalam formula baru produk STEAM POD menembusi di dalam gentian melalui tindakan tekanan tinggi stim diaktifkan oleh plat profesional.
• ll wap mengelakkan kejutan haba dan tidak mengubah peratusan yang hadir air pada rambut semula jadi. STEAM POD adalah plat yang pertama untuk rambut lisciaggio profesional yang menyediakan aliran berterusan tekanan wap.

Arahan

menggunakan protokol POD perkhidmatan STEAM menyediakan:
1. Sapukan syampu dan topeng
2. Permohonan krim spesifikasi c STEAM POD Smoothing Krim (bergantung kepada tahap kesedaran)
3. Pengeringan dengan
4. Pemakaian SERUM PERLINDUNGAN pada tips dan kawasan yang paling rosak
5. Menggunakan POD plat STEAM (1-2 langkah-langkah untuk kunci)

Kebaikan:
rambut lebih cerah, lebih seperti sutera apabila disentuh, kurang bercabang, lipat lebih tahan lama, gerakan semulajadi; kali ganda lebih cepat dan lebih mudah untuk mencapai .

X

privacy