.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


Rolling NAIK TARAF
Rolling NAIK TARAF - UPGRADE - Rambut pelurus

Rate this product:


0 click

Rolling NAIK TARAF
UPGRADE - Rambut pelurus


profesional besi berputar lencong

baru NAIK TARAF Rolling besi japan garis menandakan satu perubahan dalam persepsi kerja, kerana ciri-ciri yang istimewa.
Keaslian besi NAIK TARAF Rolling ialah ia boleh berputar pada 360 darjah rod pemanasan diperbuat daripada titanium untuk mewujudkan keriting indah dan gelung jurai dalam masa yang singkat. Penggunaan Rolling adalah sangat mudah: ia adalah mencukupi untuk mengunci kunci rambut dalam pengapit diletakkan di atas bar dan berputar ini dengan jari telunjuk dan ibu jari, rolling helai di sekeliling bar. Jangan berhenti dengan gerakan berputar sehingga rambut itu tidak akan terpisah sendiri dari bar, ini adalah isyarat bahawa sesendal bersedia dan anda boleh mengeluarkan besi.

Bar titanium panjang membolehkan untuk mempunyai suhu yang tetap dan seragam di atas permukaan keseluruhan, membenarkan keputusan yang luar biasa. Pada hujung besi NAIK TARAF Rolling diletakkan jalur Teflon warna merah, ini berfungsi untuk menunjukkan perubahan suhu besi, untuk menjadi berwarna putih, menunjukkan bahawa peranti telah mencapai suhu yang ditetapkan dan oleh itu adalah sedia untuk digunakan. Ini tertentu juga mungkin berguna untuk sedar, sekali dihidupkan besi NAIK TARAF Rolling untuk berapa lama ia akan masih panas, kerana warna jalur secara beransur-ansur akan kembali ke warna merah, dan kemudian kepada penyejukan besi

Related

TITANIUM PRO NAIK TARAF - UPGRADE
UPGRADE NEWAVE - UPGRADE
Rolling Besi - UPGRADE
PLATE H2arganOIL - UPGRADE

X

privacy