.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


ASLI
ASLI - DAVINES - Rawatan - rambut penjagaan

Rate this product:


1 click

ASLI
DAVINES - Rawatan - rambut penjagaan


talian bagi muka, rambut dan badan, tiada Parabens, silikon, tiruan

Minyak safflower organik dirumus dengan campuran surfactants terbiodegradasi.

BASUH MADU ASLI
Lembut syampu dan pelembap rambut dan badan: minyak tekstur lembut membersih rambut dan badan. 98% mengandungi bahan-bahan semulajadi dan organik safflower minyak adalah antioksidan. Formula tidak mengandungi silikon 'tiruan 'SLES' Paraben' sulfat dan PEG. Rambut adalah kulit badan yang lembut dan Sutera yang licin dan bermaya.
pakej: botol 280 dan 900 ml.

DINGIN PELEMBAB YANG TULEN
Formula minyak yang halus yang melembapkan dan keadaan rambut dan perlahan-lahan menyihatkan badan. Mengandungi 98% daripada bahan-bahan semulajadi dan minyak safflower organik. Dingin tersebut tidak mengandungi Parabens 'Silikon' warna tiruan dan PEG. Dengan minyak bunga matahari yang organik yang lembab dan tindakan antioksidan; Penggilap minyak Jojoba organik ' melembutkan dan melegakan dan Minyak bijan organik yang kaya dengan protein dan asid amino dengan tindakan plumping. Kulit badan berkilat dan Sutera lembut 'hasil' rambut adalah bermaya dan licin.
pakej: botol 150 dan 900 ml.

MINYAK YANG BERKHASIAT
Tips rambut terutamanya dehidrasi melembapkan dan menyuburkan muka anda perlahan-lahan ' décolleté dan badan. Mengandungi 100% bahan-bahan dan 30% safflower organik minyak semulajadi. Minyak yang mengandungi warna tiruan tiada silikon dan PEG. Dengan minyak safflower organik merupakan antioksidan yang kuat dan untuk regenerasi kulit dan minyak bunga matahari yang organik yang lembab dan tindakan antioksidan; Penggilap minyak Jojoba organik ' melembutkan dan melegakan dan Minyak bijan organik yang kaya dengan protein dan asid amino dengan tindakan plumping. Kulit badan berkilat dan Sutera lembut 'hasil' rambut adalah bermaya dan licin. Rambut sangat panjang adalah minyak boleh juga disapu pada panjang.
pakej: botol 140 ml.

MENTEGA TULEN EPIDURA
Formula lembut yang menyatakan bahawa menghidrasikan dan menyuburkan rambut muka dan badan. Mengandungi 98% daripada bahan-bahan semulajadi dan organik safflower minyak 2%. Mentega mengandungi Parabens 'Silikon' warna tiruan dan PEG. Dengan minyak safflower organik untuk antioksidan yang kuat dan kulit minyak Jojoba organik 'berkilat' regenerasi melembutkan dan melegakan dan Minyak bijan organik adalah kaya dengan protein dan asid amino dengan tindakan plumping.
arahan untuk penggunaan: digunakan untuk rambut kering panjang dan berakhir sebelum tidak ' meninggalkan sekurang-kurangnya 5 minit atau semalaman jika rambut memerlukan Penyuburan yang mendalam.
pembungkusan: 200 dan 1000 ml balang.

Related

keluar - DAVINES
menenangkan - DAVINES
KECEMERLANGAN - DAVINES
LOVE - rambut kerinting dan keriting - DAVINES
NATURALTECH - detoksifikasi - DAVINES
KESEJAHTERAAN - DAVINES
Penyuburan - Purifying - DAVINES
alkimia - DAVINES
NATURALTECH - DAVINES
MINIT KELUARGA - DAVINES
TECH SEMULAJADI: REPLUMPING - DAVINES
TECH SEMULAJADI: MENYUBURKAN - DAVINES
PENJAGAAN RAMBUT YANG PENTING - DAVINES
PENTING HAIRCARE DAN KELESTARIAN ALAM SEKITAR - DAVINES
TECH SEMULAJADI: TENAGA - DAVINES
NATURALTECH: PEMBAHARUAN - DAVINES
PENJAGAAN RAMBUT YANG PENTING: DEDAH CINTA - DAVINES
EJAAN CECAIR - DAVINES

X

privacy