.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


KONSEP : SYAMPU
KONSEP : SYAMPU - PLURA PROFESSIONAL LINE - Rawatan - rambut penjagaan

Rate this product:


0 click

KONSEP : SYAMPU
PLURA PROFESSIONAL LINE - Rawatan - rambut penjagaan


KONSEP : GLI syampu

PERKASAKAN : Kejatuhan mengukuhkan syampu. Terima kasih kepada tindakan gabungan ginseng dan dedak, memainkan menarik dan
menguatkan, membolehkan peredaran yang lebih besar kulit.

LISS MEMBAIKI : anti- keriting halus Syampu pelicinan. Terima kasih ekstrak flaxseed adalah berkesan untuk rambut keriting, diproses dan dieksploitasi. Pecahan lipid tak tepu flaxseed, vitamin F juzuk, meningkatkan bersinar rambut dan memperbaiki rupa rambut, menjadikannya mudah untuk menyisirnya, lembut dan sihat.

HYDRATING : syampu pelembab untuk rambut kering dan sfuttati. Terima kasih kepada susu protein, melakukan tindakan tertentu regenerasi menghidratkan rambut dalam kedalaman, memberi fleksibiliti, kelembutan dan lebih mudah untuk menyisirnya.

COLOR CARE : syampu untuk dicelup menggilap rambut. Disebabkan pH berasid, menjalankan menggilap pada rambut anda dicelup dan dirawat. Memperbaharui warna, memberi bersinar, membersih, mengimbangkan pH semula jadi kulit kepala.

DYNAMIX : tenaga syampu penggunaan kerap. Terima kasih kepada formula inovatif, memberi tenaga, bersinar dan kelantangan untuk rambut yang memerlukan basuh kerap.

menormalkan : Normalizing syampu anti- kelemumur. Terima kasih kepada sifat-sifat epal, mempunyai anti -kelemumur tertentu, mengurangkan dengan ketara mengelupas kulit. Menenangkan pada kulit, membersihkan dalam perlahan-lahan, mengeluarkan kelemumur berminyak berlebihan.

TELUR : syampu dan tonik. Oleh kerana protein dan vitamin D, menjalankan satu pemulihan dan menyegarkan, membawa rambut rapuh dan membosankan kilau asal dan rambut badan tipikal muda dan sihat.

KOKO : penguat neutral untuk semua jenis rambut. Untuk kegunaan yang kerap oleh wangian yang menggoda, untuk memperkukuh kuasa, mampu untuk menyampaikan kepada rambut sensasi menyenangkan, iaitu yang hanya koko menderma.

PANILI : Volumizing rambut halus. Dengan krim lembut, terima kasih kepada protein susu aroma gabungan vanila, memberikan jumlah dan rambut ke, menjadikannya sihat dan muda.

YOGURT : rambut menyuburkan kering dan berserabut. Tindakan penyusunan semula protein dalam susu, tambah yogurt aroma, kelembutan dan silkiness.

RAMBUT BILIK MANDI & BADAN : syampu mandi melembapkan anti- garam - pH 5.5. Basuh rambut dengan lembut mengembalikan protein dan vitamin yang diperlukan untuk kecergasan dan kecantikan mereka.

kotak : botol dengan mengukur cap 420 ml .

X

privacy