.
2019
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


JOC COLOR LINE
JOC COLOR LINE - BAREX - Haar bleekmiddelen

Rate this product:


0 click

JOC COLOR LINE
BAREX - Haar bleekmiddelen


JOC COLOR LINE

bleken poeder BLAUW - effect antigiallo
met D - panthenol

Verkleurt het grootste respect voor de huid en haar, en gelijkmatig verlicht met een onberispelijke resultaten. Bleken poeder COLOR LINE JOC is ontworpen om verkleuring totalen, gemiddelden, of lees, hoogtepunten, beitsen en balayages. De formule D - panthenol handelingen door het beschermen en hydrateren het haar, terwijl de blauwe pigmenten die deel uitmaken van het neutraliseren van het effect van het maken van de gele kleur meer natuurlijk. Dankzij de korrels van waaruit het is samengesteld, is bleekpoeder niet verspreiden in de lucht tijdens het mengen, zorgen voor een werkomgeving veiliger en gezonder.
De D - panthenol, een belangrijke bondgenoot, is een provitamine waarvan de eigenschappen bekend en gewaardeerd voor jaren in de professionele haar. Gebruikt in formuleringen effectiever, herstelt schade veroorzaakt door agressieve chemische of mechanische behandelingen, het handhaven van de juiste mate van hydratatie en het voorkomen van droogte van het haar en de formulering van gespleten haarpunten. In de formule van bleekpoeder D - panthenol werkt in synergie met speciale kationische ingrediënten die het haar zacht, elastisch en makkelijk doorkambaar maken.
wijze van gebruik : in een niet-metalen kom giet twee eetlepels poeder en voeg oxiderende emulsie in de benodigde hoeveelheid om de gewenste consistentie (2 delen van oxidant en 1 deel poeder) te verkrijgen Gebruik Joc Oxide op 20/30/40 Vol afhankelijk van de mate van bleken gewenst. Het verdient daarom aanbeveling om tijdens de installatie (minimum 20, maximum 35 minuten) de mate van bleken controleren. Grondig afspoelen met warm water, ga dan naar Joc Re - Balance Shampoo.
doos : 250 g zak in een verpakking van 2

Related

HOOGTEPUNT ASSURANCES - BAREX
JOC COLOR LINE - BAREX

X

privacy