.
2019
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


JOC COLOR LINE
JOC COLOR LINE - BAREX - Înălbitori de păr

Rate this product:


0 click

JOC COLOR LINE
BAREX - Înălbitori de păr


JOC COLOR LINE

praful decolorant BLUE - efect antigiallo
cu D - Panthenol

Decolora cel mai mare respect pentru pielea și părul, și luminează uniform cu rezultate impecabile. Praful decolorant COLOR LINE JOC este conceput pentru a totaluri decolorare, medii, sau citi, scoate în evidență, decapare și balayages. A formula acte D - Panthenol prin protejarea și hidratarea părului, în timp ce pigmenții albaștri care alcătuiesc neutraliza efectul de a face de culoare galben mai natural. Datorita granulelor din care este compus, albire pulbere nu se dispersa în aer în timpul amestecării, asigurarea unui mediu de lucru mai sigur și mai sănătos.
D -Panthenol, un aliat important, este o provitamina ale cărui proprietăți sunt cunoscute și apreciate de ani de zile în păr profesional. Daune utilizate în formulări mai eficace, reparațiile cauzate de produse chimice agresive sau tratamente mecanice, menținerea nivelului corect de hidratare și de a preveni uscarea firului de par si formularea de varfuri despicate. În formula de praful decolorant acte D -Panthenol, în sinergie cu ingrediente speciale, cationici, care fac parul moale, elastic și ușor de pieptănat.
Metoda de utilizare : intr-un castron non- metalic se toarnă două linguri de pulbere și se adaugă oxidare emulsie în cantitatea necesară pentru a obține consistența dorită (2 părți de oxidant si 1 parte praf) Utilizați Joc oxid pe 20/30/40 Vol. în funcție de gradul de albire dorit. Este indicat, prin urmare, pentru a controla gradul de înălbire în timpul instalării (minim 20, maxim 35 de minute). Clătiți bine cu apă caldă, apoi du-te la Joc Re - Balance Shampoo.
cutie : 250 g punga în ambalaj de 2

Related

ASSURANCES EVIDENȚIERE - BAREX
JOC COLOR LINE - BAREX

X

privacy