INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World katalog av produkter och tillbehör för professionella frisörer


svenska

Thanks
for your vote 👍

X


Torr hårbotten BEHANDLING
Torr hårbotten BEHANDLING - MOROCCANOIL - Behandlingar - hårvård

Rate this product:


0 click

Torr hårbotten BEHANDLING
MOROCCANOIL - Behandlingar - hårvård


Trattamento Cuoio CAPELLUTO SECCO

torr hårbotten behandling fungerar för att återställa obalanser i hårbotten, lindra irritation och vitalisera håret. Denna lätta men koncentrerade formel innehåller arganoljaär rik på antioxidanter och oljor av lavendel och pelargon, och tränger djupt för att lugna hårbotten och ge omedelbar hjälp till irritation, torrhet och klåda. Den skalning minskar, förbättrar cirkulationen och håret dra nytta av vitalitet och glans.

användningssätt : för att dela upp håret i fyra lika stora delar. Applicera 3-6 droppar av behandling i hårbotten i varje avsnitt. Massera hårbotten med fingertopparna. Låt dra i 5-10 minuter. Kam. Skölj. Tvätta med schampo och balsam Moroccanoil ® lämpar sig för behoven i deras hår. För att starta, driva behandling varje vecka, vilket minskar frekvensen när situationen förbättras.

Dry Scalp Treatment är idealisk för känslig hårbotten färgning. Dess användning rekommenderas starkt innan färgning för att skydda hårbotten och lindra klåda. Denna behandling ger också hjälp till hårbotten under spänning under avlägsnandet av förlängningen.

X

privacy