INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World katalog av produkter och tillbehör för professionella frisörer


svenska

Thanks
for your vote 👍

X


ILLUMYNA HÅRBOTTEN VÅRD
ILLUMYNA HÅRBOTTEN VÅRD - SENSUS - Behandlingar - hårvård

Rate this product:


1 click

ILLUMYNA HÅRBOTTEN VÅRD
SENSUS - Behandlingar - hårvård


Målet med raden HÅRBOTTEN vård är att ge på båten inte ett enkelt verktyg, men en tillförlitlig blandning av natur och teknik till adress och övervinna onormal hårbotten läder. För att öka används fördelarna med naturliga aktiva ingredienser i raden i tensider utformningen av senaste generationen från känslig rengöring makt och kemiska struktur av formler som gör dess naturtillgångar enkelt acceptabla prestanda från söta och större effektivitet att hårbotten anomalier. Innehåller: Betula Alba, Arctium Majus (större kardborre), ringblomma, mineral Jojoba officinals, Juglans Regia (Walnut), lera, Zanthoxylum Bungeanum (från), vitaminer, aminosyror, Cardiospermum Halicacabum, Piroctone Olamine, Trichogen ®.

ENERGIZER BEHANDLING
Energigivande behandling för att hantera de olika staterna av alopeci som, låt oss kan komma ihåg, många olika enheter och det okända, att lägga till upp till de avvikelser som sett i tidigare. Det är viktigt vid behandling av håravfall sanera hud status som ger fördelar till reflex-matrix germinative lampa. Ett schampo och lotion är vårt svar.

ENERGIZER CLEANSER
Rik på extrakt av Björk och Calendula återfuktande och hög skyddande effekt, dess specifika formulering gör follikulära öppnandet förbereder huden för att få den energigivande behandlingen Lotion Energizer. Försiktigt renar.
förpackning: 250 och 1000 ml flaskor.

LOTION ENERGIZER
Uppfriskande behandling är strukturerad med en balanserad sammansättning av aminosyror och vitaminer. Komplex av aktiva ingredienser samverkar med näring och fukt till hårbotten och stärker håret synligt förbättra utseendet.
paketet: flaskor 10 ml.

Related

ILLUMYNA SPA Ritual - KERATIN bygga - SENSUS
ILLUMYNA SPA Ritual - färg skydda - SENSUS
ILLUMYNA SPA Ritual - så CURL - SENSUS

X

privacy