.
2019
World katalog av produkter och tillbehör för professionella frisörer


svenska

Thanks
for your vote 👍

X


JOC COLOR LINE
JOC COLOR LINE - BAREX - Hår -blekmedel

Rate this product:


0 click

JOC COLOR LINE
BAREX - Hår -blekmedel


JOC COLOR LINE

klorkalk BLUE - effekt antigiallo
med D - pantenol

Missfärga den största respekt för hud och hår, och jämnt lättar med oklanderliga resultat. Klorkalk COLOR LINE JOC är utformad för missfärgning summor, medelvärden, eller läsa, höjdpunkter, betning och balayages. Formel D -Panthenol verkar genom att skydda och hydratisering av håret, medan de blå pigment som utgör neutralisera effekten av att göra den gula färgen mer naturlig. Tack vare kornen av vilka den är sammansatt, inte klorkalk inte skingra i luften under blandning, vilket garanterar en arbetsmiljö säkrare och hälsosammare.
Den D - pantenol, en viktig allierad, är ett provitamin vars egenskaper är kända och uppskattade för år i den professionella hår. Används i formuleringar effektivare, reparerar skador orsakade av aggressiva kemiska eller mekaniska behandlingar, hålla rätt nivå av fukt och förebygga torrhet i håret och utformningen av kluvna toppar. I formeln av klorkalk pantenol agerar i synergi med speciella katjoniska ingredienser som gör håret mjukt, elastiskt och lätt att kamma.
användningssätt : i en icke - metallisk skål häll två matskedar pulver och lägga oxiderande emulsion i det belopp som krävs för att uppnå önskad konsistens (2 delar oxidationsmedel och 1 del pulver) Använd Joc Oxide på 20/30/40 vol beroende på graden av blekning resa. Det är därför tillrådligt att kontrollera graden av blekning under installationen (minimum 20, maximum 35 minuter). Skölj noga med varmt vatten och sedan gå till Joc Re - Balance Shampoo.
låda : 250 g påse i förpackning om 2

Related

höjdpunkt ASSURANCES - BAREX
JOC COLOR LINE - BAREX

X

privacy