.
2019
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


MILK_SHAKE КЛИМАТИЗАТОРИ
MILK_SHAKE КЛИМАТИЗАТОРИ - Z.ONE - Балсами - маски за коса

Rate this product:


0 click

MILK_SHAKE КЛИМАТИЗАТОРИ
Z.ONE - Балсами - маски за коса


MILK_SHAKE КЛИМАТИЗАТОРИ

MAINTAINER CONDITIONER COLOR
Защитно и овлажняващ балсам за коса боядисана коса coloratiCondiziona поддържане на оптимална влага баланс на косата и запазване целостта на цвета. Тя условия на кожата и косата давайки перфектен гребен запазване на по-добро и по-дълготраен цвят. Ароматизирана със сладко мляко. Активни съставки:. Млечен протеин и казеин, силиконови разпластяването агенти, овлажняващи и обусловени, изключителна почтеност 41 ®

b разтвор VOLUME CONDITIONER
климатик volumizzanteScioglie възли и добавя обем към нормалното / оформяне на косата, без да я претегляне надолу. Благодарение на баластни съставки помага да се даде по-голям обем и тялото, удължаване на срока на действие на фризьорството. A abse на полизахариди, протеини от млякото ; пантенол (провитамин B5), глицерин, алое вера, хидратиращ и кондициониране агент, който, благодарение на приноса на гума гуар на косъма, условия на косата и подобрява нейната гъвкавост; Витамин Е с анти -оксидант.

ИНТЕНЗИВЕН КЛИМАТИЗАЦИЯ FOAM
интензивно климатик пяна за суха и увредена коса
Дарения за суха и изтощена коса дълбока терапия, по-добро управление и по- здрава и жизнена. Придава блясък и silkiness, и премахва статичното електричество. Специални емолиенти дават дълбока хидратация оставя коса, пълна с тяло, мека и блестяща, с дъх на сладко мляко. Активни съставки: млечен протеин, пшенични и копринени екстракти от ягоди, боровинки и алое вера, витамини C, E и F, силиконови разпластяването агенти, агенти, пакетирани и овлажняващи, Средства за полиране, изключителна почтеност 41 ® филтър слънчева.

КЛИМАТИЗАЦИЯ сметана

кремообразна пяна за вана и защитно не изплакване за всички типове коса

Разработен специално за кондициониране на косата поддържа оптимален баланс на влага и запазване целостта на colore.Lascia косата мека, блестяща и пълна с жизненост. Протеинът, получен от мляко състояние и преструктуриране на кортекса и кутикулата на косъма, овлажняват специални омекотители дълбока и дълготрайна и l' Integrity 41 ® запазва цвета.

EAVE Балсам
без изплакване Балсам за всички типове коса
Условия коса физическо или леко суха повредена гребен коса, даващи по-голяма след прилагане на климатици или лечения. Тя дава добър баланс между защитата на вътрешния воден и запазване на цвета на косата. Активни съставки:. Млечен протеин и казеин, ориз, маслодайни и авокадо екстракти от ягоди, боровинки и папая, екстракт от мед, специални силикони, изключителна почтеност 41 ®, витамин E, слънцезащитни
Инструкция за употреба :. пръска равномерно през кърпа изсушава косата, особено по отношение на областите, най- изтощена коса

поправяне HAIR ЛЕЧЕНИЕ
Лечение за възстановяване на сухата и увредена коса
А дълбоко ремонт обработени химически или изтощена коса. Тя подхранва дълбоко, давайки сила и тялото структура. Той прави косата жизнена и мека на допир със здрава и блестяща коса. Интегрирайте дълбоко протеин и хидратация, докато защитата на целостта на цвета.
Активни съставки: млечен протеин и казеин, екстракти от ягода, боровинка семена и жожоба. A компонент termoriscaldante предизвиква леко, но на ефективното отваряне на кантара, за да се даде възможност за дълбоко проникване на активното преструктуриране.
Инструкция за използване на кърпа изсушава косата, разпространява равномерно цялото съдържание на флакона, като се обърне особено внимание на дължините и краищата. Оставете за 3 до 5 минути. За много изтощена коса, покрийте косата си с капачка и оставете за 5 до 10 минути при източника на топлина. Изплаква се и се процедира с желания стил.

INTEGRITY РЕМОНТИ HAIR
лечение техник
Лечение за възстановяване на косата протеин концентрат.
Техникът концентриран протеин с амино идеален за преструктуриране и укрепване на повредена и химически третирана коса, оставяйки я мека и блестяща. Съдържа органично масло Muru Muru от действието на климатик и подхранващ.
инструкции за употреба : разпределят целия флакон чиста влажна коса, отпуск масаж на 05.10 минути, след това изплакнете .

Related

MILK_SHAKE NATURAL МЛЯКО МАСКА - Z.ONE
MILK_SHAKE NATURAL BASE МАСКА - Z.ONE
MILK_SHAKE ACTIVE КИСЕЛО МЛЯКО МАСКА - Z.ONE
MILK_SHAKE ACTIVE МЛЯКО МАСКА - Z.ONE
VOLUMIZING БАЛСАМ - Z.ONE

X

privacy