.
2019
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


ГЛЕМ B-ПЪЛНИТЕЛ
ГЛЕМ B-ПЪЛНИТЕЛ - DIKSON - Обработки - грижа за косата

Rate this product:


2 click

ГЛЕМ B-ПЪЛНИТЕЛ
DIKSON - Обработки - грижа за косата


запълване лечение на структурата на косата

Прави попълване на бланки на капилярна ципа за материални plumping ефект. Предназначени за подхранване и плът влакна по-безплодна и чупливи, е идеален за всички типове коса, който се нуждае от структурен обогатяване на лечение. Dulcemin ® LS8594, гликопротеин, извлечен от семената на Prunus Amygdalus, е основната активна съставка на лечение на B-ПЪЛНИТЕЛ на глем. Му отбелязва и признати с инсталация, хранителни свойства и коригиращи действия за бавно освобождаване на Dulcemin ® LS8594 са ценен съюзник за този нов и ефективно лечение пълнител. B-глем ПЪЛНИТЕЛ помага за предотвратяване на цъфтящите краища.

PLUMPING ИНТЕНЗИВЕН КОНЦЕНТРАТ
Глем B-CONCENTRATED пълнене е интензивно лечение на попълването на структурата на косата. Предназначени за подхранване и плът влакна по-сух, крехка и с ниска якост на опън, е обогатен с Dulcemin ® LS8594. За пълно лечение се препоръчват средно по три приложения. Глем B-ПЪЛНИТЕЛ се КОНЦЕНТРИРА помага за предотвратяване на цъфтящите краища.
указания за употреба: след почистването с глем коса B-ШАМПОАН PLUMPING ПЪЛНИТЕЛИ, продължи с прилагането на глем B-CONCENTRATED интензивно PLUMPING ПЪЛНИТЕЛИ. За подготовка разклати флакона преди употреба. Нанесете върху косата измити, не пенирани. За средна дължина коса Изсипете в купа с глем, с помощта на специални донор, с пипета се накапват 5 мл глем B-ПЪЛНИТЕЛ концентрат (половин fialoide) и 30 мл топла вода. Смесва се с четката, докато получите хомогенна гел. Не Срешете косата си. Разделете косата на четири секции. Прилагане на продукта секция към секция с четката всяка област, като се започне от корените и продължаване на всички дължини до бита. Сте завършили приложението, съберете косата в слушалки и поставени под топлина за 15-20 минути. Свалете слушалката и изчакайте косата да се охлади за изплакване, премахване само 80 % от продукта. Изсушете внимателно с четка и сешоар. За оптимални резултати преминават ключалка за заключване, плака при 200°, работа с по-голяма грижи съвети.
опаковка: наличен в ампули от 10 ml в клетка 6 компютри с глем и приложение комплект от 10 ml ампули в опаковка от 6 бр.

PLUMPING ШАМПОАН
Кремаво и деликатно детергент формулировка, идеален за изсъхнала коса, крехки и експлоатирани. B-ПЪЛНИТЕЛ ШАМПОАН е обогатен с Dulcemin ® LS8594 с хидратиращи, успокояващо и подхранващо. B-ПЪЛНИТЕЛ с глем коса ШАМПОАН получават ползите от първата фаза на интензивно лечение, още повече plumping крехки купуват тялото, яркост и districabilità. За PLUMPING осезаем резултат да продължи с прилагането на глем лечение продукти B-ПЪЛНИТЕЛ.
опаковка: бутилки от 250 и 500 мл.

PLUMPING БАЛСАМ
B-ПЪЛНИТЕЛ глем БАЛСАМ е идеален да запазите резултатите от глем лечебен концентрат СРС B-ПЪЛНИТЕЛ. Да се използва след шампоан, носи ползите от климатик и хранителни свойства на Dulcemin ® LS8594. Благодарение на дълготрайна хидратация косата възвръща естествената си красота, по-плътен и винаги меки. B-ПЪЛНИТЕЛ глем БАЛСАМ помага за предотвратяване на цъфтящите краища.
опаковка: 250 мл бутилка.

Related

ARGABETA FINISH & STYLING - DIKSON
ARGABETA ILO - DIKSON
ARGABETA : INTENSE ЛЕЧЕНИЕ НА WELLNESS - DIKSON
GLAM против пърхот - ПЪРХОТ - DIKSON
ANTIHAIRLOSS ГЛЕМ-ОГРАНИЧИТЕЛ НА ПРЕНАПРЕЖЕНИЯ - DIKSON
ГЛЕМ ГЛАДКА КОСА ANTIFRIZZ - DIKSON
ГЛЕМ СУХА КОСА - DIKSON
ГЛЕМ ЦВЯТ ОТБРАНАТА - DIKSON
ARGABETA КОЛАГЕН - DIKSON
KEIRAS РЕД - LAVAGGI FREQUENTI - ДНЕВНИ УЕЛНЕС - DIKSON
KEIRAS ЛИНИЯ - ANTIGRASSO/ANTIFORFORA - DIKSON
DIKSON ARGABETA НАГОРЕ БОЯДИСАНА КОСА - DIKSON
DIKSON БРЪСНАР ПОЛЮС ШАМПОАН ВАРВАРИН - ГЛИЦЕРИНОВА - DIKSON
DIKSON БРЪСНАР ПОЛЮС БАЛСАМ ПРОТИВ RISCIACQUO - DIKSON
DIKSON БРЪСНАР ПОЛЮС ХИДРА ТОНИК ПОСТ RASATURA OPACIZZANTE - DIKSON
DIKSON бръснар ПОЛЮС главата шията гел за БРЪСНЕНЕ - DIKSON
DIKSON БРЪСНАР ПОЛЮС ДУШ ШАМПОАН TONIFICANTE - DIKSON
DIKSON БРЪСНАР ПОЛЮС СУХО МАСЛО SENZA RISCIACQUO - DIKSON
DIKSON БРЪСНАР ПОЛЮС ГЕЛ НОАР НА CAPELLI - DIKSON
DIKSON ARGABETA ДО ФИНА КОСА - DIKSON
DIKSOPLEX™ ЗАЩИТНИ - DIKSON
KEIRAS ЕСЕН ЛИНИЯ-ДЕЙСТВИЕ - DIKSON
DIKSONATURA ЛЕЧЕНИЕ ЗА СУХА КОСА - DIKSON
DIKSONATURA МАЗНА КОСА ЛЕЧЕНИЕ - DIKSON
DIKSONATURA НОРМАЛНАТА КОСА ЛЕЧЕНИЕ - DIKSON
DIKSONATURA ЛЕЧЕНИЕ ЗА КОСА И БЕЗ ОБЕМ - DIKSON
DIKSONATURA ЦВЯТ И ТРЕТИРАНА КОСА ЛЕЧЕНИЕ - DIKSON
DIKSONATURA ЛЕЧЕНИЯ КОЖАТА АНОМАЛИИ - DIKSON
DIKSONATURA ЛЕЧЕНИЯ КОЖАТА АНОМАЛИИ - DIKSON
KEIRAS линия-годишна възраст защита и обем ТЪНКА коса - DIKSON

X

privacy