INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


AXENIA ULTRAREFLEX CREMA
AXENIA ULTRAREFLEX CREMA - SOCO - To en el to - Hair

Rate this product:


1 click

AXENIA ULTRAREFLEX CREMA
SOCO - To en el to - Hair


color crema nutritiva

és una crema nutritiva de color que té una doble acció sobre el cabell : color temporalment trepitjar reflexions i vetes de pèl de color, i gràcies a pantenol, ofereix els resultats d'una màscara nutritiva. Proteïnes hidrolitzades i condicions aminoàcids i hidratar el cabell. El complex de silicona anti estrès per calor redueix el temps d'assecat protecció dels cabells de la calor i contribueix a una major resistència de la reflexió entre una aplicació i una altra. El pèl és suau, sedós i brillant. No conté amoníac o colorants d'oxidació.

ESPECIAL E.P.G
balancejador pigment groc

Matís especial de ULTRAREFLEX CREAM, és un equilibrador del pigment groc : nodreix i neutralitza els tons grocs no desitjats temporalment presents en color i va destacar el cabell cabell. Gràcies a la seva opalescent i equilibris sobre el pigment sintètic, donant un reflex natural, el resultat no es pot arribar amb un tint alcalina tradicional.
Shades 6 disponible en altres tons, que són essencials per a la sala d'estar, un delicat perfum d'aranja : marró, vermell, coure, violeta, GOLDEN, EPG
mètode d'ús: distribuir amb una pinta, cabell assecat amb tovallola. Deixar actuar de 3 minuts. Esbandida
quadre : flacontubo 150 ml

X

privacy