.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


B-FARCIT DE GLAM
B-FARCIT DE GLAM - DIKSON - Tractaments - la cura del cabell

Rate this product:


2 click

B-FARCIT DE GLAM
DIKSON - Tractaments - la cura del cabell


tractament s'omplen d'estructura del cabell

Fa omplir espais en blanc de la cutícula capil • lar per a un efecte serralleria tangible. Dissenyat per nodrir i carn de la fibra més estèril i fràgil, és ideal per a tot tipus de cabells que necessita un estructural enriquint el tractament. Dulcemin ® LS8594, glicoproteïna extret de les llavors de Prunus Amygdalus, és l'ingredient actiu principal del tractament B-farcit de Glam. Seves notes i reconegut amb condicionat, propietats nutricionals i accions que ho arreglessin d'alliberació lenta de Dulcemin ® LS8594 són un aliat valuós per aquest farciment tractament nou i eficaç. B-Glam rebliment ajuda en la prevenció de puntes obertes.

SERRALLERIA CONCENTRAT INTENSIU
Glam B-CONCENTRATED rebliment és un tractament intensiu d'omplir l'estructura del cabell. Dissenyat per nodrir i carn de la fibra més àrid, fràgil i amb una baixa a la tracció, s'enriqueix amb Dulcemin ® LS8594. Per a un ple tractament es recomanen una mitjana de tres aplicacions. B-farcit de glam CONCENTRAR ajuda en la prevenció de puntes obertes.
instruccions d'ús: després de la neteja amb cabell Glam B-xampú PLUMPING farcits, continuar amb l'aplicació de Glam B-CONCENTRATED intensiu PLUMPING farcits. Per a la preparació, agitar el vial abans del seu ús. Aplicar sobre el cabell rentat, pentinat no. Per a cabells llargs mitjà, aboqui en un bol amb Glam, amb l'ajuda d'un donant especial, pipeta 5 ml de concentrat de Glam B-farcit (fialoide mig) i 30 ml d'aigua tèbia. Barrejar amb el raspall fins obtenir un gel homogènia. No pentinar. Divideix el cabell en quatre seccions. Aplicar el producte secció a secció amb el pinzell a cada àrea, a partir de les arrels i continuant de totes les eslores fins a miques. Que han completat l'aplicació, recollir el cabell en un headset i va posar sota la calor durant 15-20 minuts. Treure l'headset i esperar que el teu cabell per refredar per esbandir, eliminant només el 80% del producte. Sec fons amb un raspall i assecador de cabells. Per a resultats òptims, passar pany de bloqueig, la placa a 200° treballant amb major cura les puntes.
envasos: disponible en ampolles de 10 ml en el quadre 6 PCs amb Glam i aplicació kit d'ampolles de 10 ml en envasos de 6 PCs.

SERRALLERIA XAMPÚ
Cremós i delicat detergent formulació, ideal per als cabells secs amunt, fràgil i explotats. B-farcit xampú està enriquida amb Dulcemin ® LS8594 amb hidratant, emolient i nutritiu. B-farcit amb cabell Glam xampú rebre els beneficis de la primera fase de tractament intensiu, fins i tot més plumping trencadissa comprar cos, brillantor i districabilità. Per a un resultat tangible PLUMPING continuar amb la implantació dels productes Glam tractament B-farcit.
envasos: ampolles de 250 i 500 ml.

SERRALLERIA CONDICIONADOR
B-farcit Glam condicionador és ideal per a mantenir els resultats de la Glam concentrat B-farcit de tractament. Per ser utilitzat després del xampú, aporta els beneficis de propietats condicionat i nutritius de Dulcemin ® LS8594. Gràcies a l'efecte hidratant llarga durada, el cabell recobra la seva bellesa natural, amb més cos i sempre suau. B-farcit Glam condicionador ajuda a evitar puntes obertes.
envasat: ampolla de 250 ml.

Related

ARGABETA OIT - DIKSON
ARGABETA : TRACTAMENT INTENSIU DE BENESTAR - DIKSON
ARGABETA ACABAT I ESTILISME - DIKSON
Anticaspa GLAM - CASPA - DIKSON
ANTIHAIRLOSS GLAM-PARALLAMPS - DIKSON
GLAM LLIS CABELL ANTIFRIZZ - DIKSON
CABELLS SECS GLAM - DIKSON
GLAM COLOR DEFENSA - DIKSON
ARGABETA COL·LAGEN - DIKSON
LÍNIA KEIRAS - LAVAGGI FREQUENTI - BENESTAR DIARI - DIKSON
LÍNIA KEIRAS - ANTIGRASSO/ANTIFORFORA - DIKSON
DIKSON ARGABETA EL COLOR DE CABELL - DIKSON
DIKSON BARBER POL XAMPÚ BARBA - SLS LLIURE - DIKSON
DIKSON BARBER POL CONDICIONADOR CON RISCIACQUO - DIKSON
DIKSON BARBER POL HYDRA-TÒNIC POST RASATURA OPACIZZANTE - DIKSON
DIKSON BARBER pol Head coll GEL d'AFAITAR - DIKSON
DIKSON BARBER POL DUTXA XAMPÚ TONIFICANTE - DIKSON
DIKSON BARBER PAL SEC OLI SENZA RISCIACQUO - DIKSON
DIKSON BARBER POL GEL NOIR PER CAPELLI - DIKSON
DIKSON ARGABETA CAP AMUNT DE PÈL FI - DIKSON
DIKSOPLEX™ DEFENSIVA - DIKSON
KEIRAS LÍNIA DE TARDOR-ACCIÓ - DIKSON
DIKSONATURA - DIKSON
TRACTAMENT DIKSONATURA PER CABELLS SECS - DIKSON
DIKSONATURA TRACTAMENT DE CABELLS GRASSOS - DIKSON
TRACTAMENT PER AL CABELL NORMAL DIKSONATURA - DIKSON
DIKSONATURA TRACTAMENT PER AL CABELL I SENSE VOLUM - DIKSON
TRACTAMENT DIKSONATURA DE COLOR I CABELL TRACTADA - DIKSON
DIKSONATURA TRACTAMENTS LA PELL ANOMALIES - DIKSON
DIKSONATURA TRACTAMENTS LA PELL ANOMALIES - DIKSON
KEIRAS línia edat protecció i VOLUMINITZADOR pèl fi - DIKSON

X

privacy