.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


LÍNIA HIDRATANT TÈRMIC
LÍNIA HIDRATANT TÈRMIC - EMSIBETH - Tractaments - la cura del cabell

Rate this product:


2 click

LÍNIA HIDRATANT TÈRMIC
EMSIBETH - Tractaments - la cura del cabell


tractament de Spa

FANGTERÀPIA 0TH
Conté aigua termal purificada i micronitzat aportant argila termals minerals i oligoelements remineralise i desintoxicar l'estructura del cabell i cuir cabellut.
envasos: bossa de 40 ml.

1 XAMPÚ HIDRATANT
Neteja suaument i hidrata en profunditat donar confort al cabell sec està deshidratat i va subratllar, fent-los suau ' brillant i fàcil de pentinar. També és adequat per a ús freqüent.
embalatge: 250 i 1000 ml ampolles de 75 '.

2 FLUID NUTRIENTS
Té un ultra purificada continguda gràcies a descalcificador d'aigua termal i enriquida amb Aloe Vera pantenol i vitamines C i e. nodreix i estimula el metabolisme del cabell: condicions i polit, sent fàcil de pentinar.
envasos: tub de 250 i 1000 ampolles ml de 75 '.

2 MASCARETA HIDRATANT
Revitalització i hidratant tractament spa indicada per tot tipus de cabell sense aclarir. Una màscara multifuncional basat en pantenol l'aigua termal ' àloe i un factor hidratant que reprodueix la NMF complex natural (Natural Factor hidratant). L'efecte anti-Frizz ' nodreix i reparacions és donació per pentinar 'seda' brillantor i suavitat. SLES 59 Paraben lliure.
envasos: ampolla de 150 ml.

TÈRMICA
La font de les Terme di Giunone (Caldiero-Verona) certificat fluxos d'aigua termal de la Conselleria de Sanitat per al tractament d'alteracions de la pell que anima els tractaments tèrmics. És un aigua bioactiu que Realci la bellesa del seu cabell i restaura un nou equilibri que dóna vitalitat i salut. L'aigua de Juno gràcies a del Minerals i oligoelements presents hidratat ions ' remineralitza i reestructura els cabells, però també té un emolient relaxant i hidratació de la pell inflamatòria '. Gouache de Juno amb fang estimula la microcirculació afavorint l'eliminació de toxines.

Related

NAEL CABELL ARRISSAT - EMSIBETH
NAEL SENSIBLE CABELL & NENS - EMSIBETH
BOND CLAU - EMSIBETH
LÍNIA TÈRMICA PARALLAMPS - EMSIBETH
LÍNIA DESTRESSING TÈRMIC - EMSIBETH
TÈRMICA LÍNIA CONTRA LA CASPA - EMSIBETH
LÍNIA DE REGULACIÓ TÈRMICA SÈU - EMSIBETH
LÍNIA VOLUMINITZADOR TÈRMIC - EMSIBETH
NOVA FÓRMULA COLORDEFEND - EMSIBETH
TÈRMICA: PURIFICACIÓ LÍNIA (ANTICONTAMINACIÓ) - EMSIBETH
Reconstrucció-reconstrucció - EMSIBETH

X

privacy