RADIO OFF
.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


CURA DEL CUIR CABELLUT ILLUMYNA
CURA DEL CUIR CABELLUT ILLUMYNA - SENSUS - Tractaments - la cura del cabell

Rate this product:


1 click

CURA DEL CUIR CABELLUT ILLUMYNA
SENSUS - Tractaments - la cura del cabell


L, objectiu de la línia d, atenció de cuir CABELLUT és donar a l, embarcació no una simple eina sinó una barreja fiable de la natura i tecnologia a l, adreça i superar pells anormal del cuir cabellut. Per augmentar els beneficis d, ingredients actius naturals presents en la línia s, utilitzen en la formulació de tensioactius d, última generació de poder de neteja delicat i estructura química de les fórmules que permet la seua actuació difícilment acceptable actius naturals valent i major eficàcia al cuir cabellut anomalies. Conté: Betula Alba, Arctium Majus (Repalassa), Calèndula, officinals de Jojoba minerals, Juglans Regia (Noguera), argila, Zanthoxylum Bungeanum (de), vitamines, aminoàcids, Cardiospermum Halicacabum, Piroctone Olamine, Trichogen ®.

ENERGIZER TRACTAMENT
Energitzant tractament per tractar amb els diversos estats de l, alopècia que, fer-nos recordar, poden ser moltes entitats diferents i més enllà que se sumen a les anomalies vist en més d, hora. És essencial en el tractament de l, alopècia desinfectar estatus de pell que aporta beneficis a bombeta germinative reflex-matriu. Un xampú i loció és la nostra resposta.

ENERGIZER NETEJADOR
Ric en extractes de bedoll i Calèndula hidratant i alta potència protectora, seu fa formulació específica que l obertura fol·licular prepara la pell per rebre el tractament energitzant loció Energizer. Neteja suaument.
envasos: ampolles de 250 i 1000 ml.

LOCIÓ ENERGIZER
Tonificant tractament està estructurat amb una composició equilibrada dels aminoàcids i vitamines. El complex d, ingredients actius treballen sinèrgicament amb alimentació i hidratació en el cuir cabellut i enforteix el cabell visiblement millorar l, aparença.
paquet: vials de 10 ml.

Related

ILLUMYNA SPA Ritual - complexió de QUERATINA - SENSUS
ILLUMYNA SPA Ritual - COLOR protegir - SENSUS
ILLUMYNA SPA Ritual - ris tan - SENSUS

X

privacy