2019
World katalog af produkter og tilbehør til professionelle frisører


dansk

Thanks
for your vote 👍

X


EXENCE Aromaterapi - Flygtige vegetabilske olier
EXENCE Aromaterapi - Flygtige vegetabilske olier - REVIVRE - Behandlinger - hårpleje

Rate this product:


0 click

EXENCE Aromaterapi - Flygtige vegetabilske olier
REVIVRE - Behandlinger - hårpleje


synergier fra naturen af rene essenser af blomster og planter

Fra naturen og

søgning født Revivre EXENCE Aromaterapi nye serie af professionelle produkter til løsning af pletter i hovedbunden. Naturlige formuleringer, skabt med omhu og dermatologisk testet. Laboratorierne for forskning og udvikling Revivre er altid omhyggelig med at skabe effektive formuleringer og sjovt at bruge, faktisk EXENCE Aromaterapibehandlinger udnytte de mange karakteristika af æteriske olier ved at fjerne pletter og fører dig gennem en sensorisk rejse af ro og indre fred.

æteriske olier og REVIVRE
Æteriske olier er en lille skat af naturen. De produceres i meget lave koncentrationer og er et sandt koncentrat af dyd. Hver blanding af æteriske olier Revivre blev skabt for at give de bedste resultater i behandlingen af ​​hovedbunden, vækker behagelige sensoriske følelser. Vitaminer, naturlige ekstrakter og sporstoffer er de andre centrale elementer i den linje Exence. Dag overfladeaktive midler er endnu vanskeligere. I shampoo æteriske olier er mikroindkapsles i den nye tensiattivi, bevare dem og gøre dem tilgængelige kun under anvendelse i huden. EXENCE Aromaterapi : en række omfattende behandlinger, der tilbyder skræddersyede løsninger afhængigt af kravspecifikationen af håret inddelt i fem forskellige programmer.

detox program EXENCE Aromatherpy
Behandling af uendelig sødme, der dybt renser hovedbunden og tilbage til den tilstand af optimal balance. Meget effektiv handling, der giver dig også mulighed for at forstærke virkningen af ​​andre specifikke programmer EXENCE Aromaterapi.

SYNERGI DETOPLUS
Precious koncentrat af æteriske olier med rensende handling. Fjerner effektivt alle urenheder, der bremser den normale drift af hårsækken fra hovedbunden. Den høje koncentration af essenser gør det til det foretrukne værktøj i tilfælde af hurtig hårtab, dårlig mobilitet eller sensibilisering af hovedbunden.

DETOPLUS 1
Værdifuld synergi af æteriske olier, der dybt renser hovedbunden. Det afslapper og genopretter hudens elasticitet, fremme mikrocirkulationen. Effektivt modvirker svækkelse af roden, forlænger vækstfasen i håret.

SHAMPOO DETOPLUS
Gentle Shampoo, SLES fri, der er designet til dybt rense hovedbunden. Den værdifulde synergi af æteriske olier og naturlige ingredienser, der er indeholdt garanti mikrodispergerede handling rengøring og næring af hår pære effektivt modvirke svækkelsen af ​​roden.

DETOPLUS 2
Værdifuld synergi af æteriske olier, der dybt renser hovedbunden. Det afslapper og genopretter hudens elasticitet, fremme mikrocirkulationen af næringsstoffer. Effektivt modvirker svækkelse af roden, forlænger vækstfasen i håret.

Related

EXENCE Aromaterapi - følsom hud - REVIVRE
Høj præmie STRUCTA - REVIVRE
STRUCTA HIGH PREMIUM : ACTION MULTIFUNKTION - REVIVRE
EXENCE Aromaterapi - afvejning - REVIVRE
PROGRAM Skæl Aromaterapi - REVIVRE
TIDSPLAN REFRESH MOISTURIZING EXENCE - REVIVRE
Næringsstofprogram Aromaterapi - REVIVRE
EXENCE AROMATERAPI SPA - REVIVRE
ALTASTRUCTA HAIRCARE TERAPI - REVIVRE
ALTASTRUCTA HAIRCARE TERAPI - REVIVRE

X

privacy