INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


FLY X2
FLY X2 - BABYLISS PRO - Fodrászati ​​kellékek

Rate this product:


1 click

FLY X2
BABYLISS PRO - Fodrászati ​​kellékek


professzionális trimmer

FLY X2 ihlette a minőséget és a teljesítményt a Ferrari, valamint a technológiai kiválóság a BaBylissPRO. Ez a luxus professzionális hajvágó felszerelt motorral technológiával MaxLife PRO kivételes teljesítmény, és az ultra- gyors rendszer egy exkluzív vágott. A motorok vannak felszerelve a hagyományos szén akinek elérhetőségét kopás végül befolyásolja az életét a készülék. Miután a szén fogyasztása, a motor leáll. BaBylissPRO ™ megszüntette a parazsat, és helyettük 4 nagyon erős ritkaföldfém mágnesek. Ez a technológiai fejlődés lehetővé teszi a tervezés motorokat könnyebb és tartósabb (akár 10.000 óra). MaxLife PRO motorok sokkal könnyebb, mint a hagyományos motorok és felszerelt, 2 golyóscsapágy, hogy jelentősen csökkenti a rezgésszintet.

A penge

X-Grip egy fix penge titán bevonattal, egy mozgatható kés acél magas szén-dioxid- tartalma, ami mind a vágás hatékonyságát két -szer nagyobb az első lépést, egy levágási frekvenciája 6300 mozdulatok percenként penge.

FLY X2 is kínál 32 lehetséges kombináció vágási magasság.

akkumulátor Lithium-Polymer nagyteljesítményű lehetővé teszi a motor működését erővel állandó nagy teljesítményt és nyomatékot, így biztosítva a maximális teljesítményt, valamint garantálja a kiváló funkcionális önállóság 3 üzemóra (anélkül, hogy csatlakozunk a hálózatra, és nem tölteni), amelyet a kezdeti idejét ultragyors töltés 3 óra

FLY X2 így garantálja a megtakarítás, a kényelem, a könnyedség és az ergonómia.

Related

CLIPPER PROFESSIONAL - FX672E - BABYLISS PRO
FLIP'N TRIMM - FX37E - BABYLISS PRO
Professzionális kerámia ROLLERS - BABYLISS PRO

X

privacy