INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


H • ZONE
H • ZONE - RENEE BLANCHE - Hajvasaló

Rate this product:


0 click

H • ZONE
RENEE BLANCHE - Hajvasaló


THERMO egyenes sima simító hatása

THERMO egyenes egy innovatív kezelés H -Zone, amely felhasználja a négy egyszerű lépésben hozzon létre egy sima hatása minden típusú haj. Ne változtassa meg és ne sértse meg a természetes állapota a haj. THERMO STRAIGHT, köszönhetően az innovatív készítmény keratin, kiegyenlíti a porozitás, védi és hidratálja a hajat.

kezelés előtti
csomag : 1000 ml-es flakon.

A + ACTIVATOR Keratin
csomag : 250 ml-es flakon.

B kezelés
csomag : 500 ml-es flakon.

C utókezelés
csomag : 500 ml-es flakon.
használat módja : 1. lépés: ossza a haj szakaszokra, és alkalmazza a terméket ecsettel, terjeszteni a terméket egyes részekben. Hagyja a terméket 10-12 percig. Alaposan öblítse le többször is.
2. lépés: : mossa meg a haját B kezelés. Hagyja 5-7 percig. Alaposan öblítse le. Dab nedves haját egy törülközőt, így őket nedves.
3. lépés: : ossza a haj vékony szálak, elterjedt, hogy az alján a C a kezelés után az egyes területek és masszázs. Fésülje át finom fogú fésűvel. Hagyja hatni 5 percig. Távolítsuk el a felesleges termék egy könnyű öblítés. Blot egy törülközőt. Fújd száraz hajat kísérő ecsettel. Folytassa a végleges kezelést egy profi lemezt. Vasat a gyökér a végén. Tekintse át a lemezt 7-8 alkalommal minden területre.

X

privacy