INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


TIAROIL KEZELÉS
TIAROIL KEZELÉS - BRIGHT - Speciális termékek a haj

Rate this product:


0 click

TIAROIL KEZELÉS
BRIGHT - Speciális termékek a haj


a száraz haj, göndör és károsodott, vegyi vagy mechanikai stressz

A Fényes Prohair született, TIAROIL kezelés, hajápolási termékek, a monoi olajegy sor megállapítás. A polinéz nyelvet Monoi azt jelenti, illatos olaj. A Monoi kerül egy kivonták az olajat, a cellulóz, a kókuszdiót, az a meleg trópusi nap száraz és feldolgozni a drága olaj kivonat. Az így kapott olaj kerülnek, áztassa a tiare virágok díszítik a meleg és bódító illata. A Monoi elismert a hidratáló, tápláló és a szerkezetátalakítás, a kiváló minőség javítása, a száraz haj, göndör vagy sérült, a kémiai és mechanikai stressz.

SAMPON
Hidratáló sampon száraz hajra, göndör vagy tönkrement. TIAROIL kezelés sampon tisztítja a hajat kiszáradás elleni harc közben. Egy igazi, szépségápolás, helyreállító hidratáló tápláló.
csomagolás: 250 ml-es üveg.

MASZK
A maszk TIAROIL kezelés táplálja, átszervezése és revitalizálja. Teljes mértékben kihasználhassák a szerkezetátalakítási és revitalizáló, tápláló tulajdonságait Monoi, hogy használja a hőforrás, ez lehetővé teszi, hogy a hajat a termék jobb felvenni.
csomagolás: 250 ml-es üveg.

OLAJ SPRAY
TIAROIL-gyors elnyelő ivartalanít kezelés olaja egy hidratáló, tápláló és felvilágosító.
csomagolás: 100 ml spray palackot.

SZÉRUM
Szérum TIAROIL kezelés igazi gyógyír a száraz hajat, a göndör, vagy tönkrement. A szérum működik, ellensúlyozva a haj, tápláló mély szárazság.
csomagolás: 100 ml spray palackot.

Related

X

privacy