INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


Rawatan Keratin
Rawatan Keratin - MARCIA TEIXEIRA - Pelurus rambut

Rate this product:


0 click

Rawatan Keratin
MARCIA TEIXEIRA - Pelurus rambut


TRATTAMENTI KERATINA

Rawatan Keratin adalah produk universal yang boleh digunakan dengan selamat di mana-mana jenis rambut:. kering, keriting, terlalu retouched, berwarna atau semula jadi
Pada hampir semua jenis rambut anda boleh mendapat hasil yang sama atau rambut :. Sihat, berkilat, rambut ikal bebas dan mudah untuk menyisirnya
Dengan Marcia Teixeira ® rawatan hampir tiada risiko merosakkan atau memecahkan rambut anda, dengan syarat produk tersebut digunakan dengan betul. Rawatan Keratin adalah tahan lama dan merupakan rawatan yang menyusutkan berbalik dari masa ke masa tanpa merosakkan rambut.

talian ini terdiri daripada :

RAWATAN ORIGINAL
Disyorkan untuk rambut sederhana panjang dan secara semula jadi ikal, perlahan-lahan melembutkan keriting. Meninggalkan rambut yang sihat dan berkilat, rambut ikal kesan membebaskan.
kotak :. 960 botol ml

RAWATAN COKLAT
Disyorkan untuk jenis rambut kerinting dan tebal dengan tekstur kasar dan tahan lama. Mengandungi antioksidan semulajadi dan campuran khas daripada asid amino.
kotak :. 960 botol ml

SOFT RAWATAN
Formaldehid percuma, disyorkan untuk tekstur rambut sederhana.
Dirumus khas untuk mengurangkan keriting halus tanpa benar-benar menghapuskan curl. Rawatan tambahan lembut yang melembutkan, melicin, dan rambut daun berkilat. Rambut boleh dibasuh pada hari yang sama.
kotak :. 960 botol ml

SOFT RAWATAN COKLAT
Formaldehid percuma, disyorkan untuk sederhana dan tekstur untuk rambut yang sangat besar atau kuat. Gunakan mentega koko. Dirumus khas untuk mengurangkan keriting halus tanpa benar-benar menghapuskan curl. Rambut boleh dibasuh pada hari yang sama.
kotak :. 960 botol ml

ADVANCED RAWATAN
Disyorkan untuk mereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif. Boleh digunakan pada semua jenis rambut, dirumus khas untuk membuat keputusan serta-merta. Rambut boleh dibasuh pada hari yang sama rawatan.
kotak : 960 botol ml .

Related

X

privacy