.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerje


slovenščina

Thanks
for your vote 👍

X


SHIDOSHA-DAMASK
SHIDOSHA-DAMASK - LEADER CAM - Škarje za lase

Rate this product:


0 click

SHIDOSHA-DAMASK
LEADER CAM - Škarje za lase


ŠKARJASTI SH01-55 "super za na" cut "in za" rezanje rezina

Tehniko proizvodnje iz Damaska jekla je starodavna veščina. Tehniko proizvodnje iz Damaska jekla (beseda, ki lahko povzroči Sirski mesta, temveč tudi iz Arabic "ženske", vodena, za posebne učinke na površini, ki spominjajo na valovanje vode) je zelo stara in je bila umetnost. To je po zaslugi nekaj mojstrov japonski ponarejevalci če nadaljevala. Damask jekla sestavljajo jekla "supergold", ki ima zelo visoko gostoto zrn, katerih trdota je enaka 63 Hrc, skupaj s številnimi plasti mehkejših jekla.
Značilnosti folije "supergold" zagotavlja vrhunske dolgoživost nad normo, medtem ko več plasti mehkega jekla, absorbirajo šok, da ukinitev prodor moč za lase, jim daje neprimerljivo gladkost. Kosi so ravne, natančno in tiho, in preprečiti nastanek split konča.

Navdih
Ta Clipper je super za rezanje tip. Izjemen mehansko moč v rezila in njihovih listov v obliki bi bilo še posebej primerna za razrez, zdrsnil s ene dolžine z drugo (rezina rezanjem). Primerna za ustvarjanje milejše oblike in teksture. Zunanji rezilo je konveksna in končal z roko; notranje rezilo je zelo konkavna, tako da kontaktno točko med dvema rezila je minimiran mojstrsko izvedbo rez.

X

privacy