.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerje


slovenščina

Thanks
for your vote 👍

X


GLAM B-POLNILO
GLAM B-POLNILO - DIKSON - Tretmaji - nega las

Rate this product:


2 click

GLAM B-POLNILO
DIKSON - Tretmaji - nega las


Polnilo zdravljenje las strukture

Ali izpolnite prazne na kapilarni povrhnjica za opredmetena plumping učinek. Designed neguje in konkretizirajo fiber neplodna in krhka, je idealna za vse vrste las, ki potrebuje strukturne obogatijo zdravljenja. Dulcemin ® LS8594, glikoprotein, pridobljen iz semen Prunus Amygdalus, je glavna aktivna sestavina zdravljenju B-polnilo glam. Njegov ugotavlja in priznana s kondicioniranjem, prehranske lastnosti in sanacijskih ukrepov za počasno sproščanje Dulcemin ® LS8594 so dragocen zaveznik za to novo in učinkovito zdravljenje polnilo. B-Glam polnilo pomaga pri preprečevanje split ends.

PLUMPING INTENZIVNO KONCENTRAT
Glam B-CONCENTRATED polnilo je intenzivno zdravljenje polnjenja strukturo las. Namenjen neguje in meso ven fiber bolj sušnih, krhke in z nizke natezne trdnosti, je obogaten z Dulcemin ® LS8594. Celotna obdelava priporočena povprečno tri aplikacije. Glam B-FILLER KONCENTRAT pomaga pri preprečevanje split ends.
navodila za uporabo: po čiščenju z Glam lase ŠAMPON B PLUMPING POLNIL, nadaljevati z uporabo Glam B-CONCENTRATED intenzivno PLUMPING polnil. Za pripravo, pretresite stekleničko pred uporabo. Nanesite na lase, opran, ne nečesanih. Za srednje dolžine las, nalijemo v skledo z Glam, s pomočjo posebnih darovalca, odpipetiramo 5 ml Glam B-FILLER koncentrata (pol fialoide) in 30 ml tople vode. Premešamo s čopičem, dokler ne dobite homogene gel. Ne Počešite lase. Lase razdelite na štiri dele. Uporablja izdelek oddelek oddelek s krtačo na vsakem področju, od korenin in nadaljuje na vse dolžine do bitov. Dokončali uporabo, zbrati lase na slušalke in dal pod toplote za 15-20 minut. Odstranite slušalko in čakati za vaše lase, da se ohladi za izpiranje, odpravo le 80 % proizvoda. Suha temeljito s krtačo in sušilnikom za lase. Za optimalne rezultate, mimo ključavnico zaklenete, ploščo na 200°, delo z večjo nego nasveti.
pakiranje: na voljo v ampul po 10 ml v okencu 6 računalnikov z Glam in uporabo kit od 10 ml ampule v pakiranjih po 6 kosov.

PLUMPING ŠAMPON
Kremasto in občutljivo detergent formulacije, idealen za usahnila las, krhka in izkoriščati. B-polnilo ŠAMPON je obogaten z Dulcemin ® LS8594 vlaženje, Ublažavajući in Hranilna. B-polnilo z Glam lase ŠAMPON, prejema dajatve v prvi fazi intenzivno zdravljenje, še bolj plumping krhke kupiti telo, svetlost in districabilità. Za PLUMPING oprijemljiv rezultat nadaljevati z izvajanjem Glam izdelkov za čiščenje B-polnilo.
pakiranje: steklenic, 250 in 500 ml.

PLUMPING BALZAM
B-polnilo Glam balzam je idealen, da rezultati Glam zdravljenje B-FILLER koncentrat. Za uporabo po šamponiranje, prinaša prednosti klimatsko napravo in hranljivih lastnosti Dulcemin ® LS8594. Zaradi dolgotrajne vlažilni učinek, las povrne njeno naravno lepoto, bolj polnega okusa in vedno mehka. B-polnilo Glam balzam pomaga pri preprečevanje split ends.
pakiranje: 250 ml steklenico.

Related

ARGABETA ILO - DIKSON
ARGABETA : intenzivni obdelavi wellness - DIKSON
ARGABETA FINISH & STYLING - DIKSON
GLAM Sredstvo proti prhljaju - PRHLJAJU - DIKSON
ANTIHAIRLOSS GLAM-ODVODNA PRIPRAVA, VODI - DIKSON
GLAM GLADKE LASE ANTIFRIZZ - DIKSON
GLAM SUHE LASE - DIKSON
GLAM BARVA OBRAMBO - DIKSON
ARGABETA KOLAGENA - DIKSON
KEIRAS LINE - LAVAGGI FREQUENTI - DNEVNI WELLNESS - DIKSON
KEIRAS LINE - ANTIGRASSO/ANTIFORFORA - DIKSON
DIKSON ARGABETA BARVNE LASE - DIKSON
DIKSON BRIVEC POLE ŠAMPON BARBA - SLS, PROSTA - DIKSON
DIKSON BRIVEC POLE BALZAM CON RISCIACQUO - DIKSON
DIKSON BRIVEC POLE HYDRA-TONIK POST RASATURA OPACIZZANTE - DIKSON
DIKSON BRIVEC POLE TUŠ ŠAMPON TONIFICANTE - DIKSON
DIKSON BRIVEC POL SUHO OLJE SENZA RISCIACQUO - DIKSON
DIKSON BRIVEC POLE GEL NOIR NA CAPELLI - DIKSON
DIKSON ARGABETA DO FINE DLAKE - DIKSON
DIKSOPLEX™ OBRAMBNI - DIKSON
KEIRAS PADEC ČRTA-AKCIJSKI - DIKSON
DIKSONATURA ZDRAVLJENJE ZA SUHE LASE - DIKSON
DIKSONATURA MASTNIH LAS ZDRAVLJENJA - DIKSON
DIKSONATURA NORMALNO LAS ZDRAVLJENJA - DIKSON
DIKSONATURA ZDRAVLJENJE, ZA LASE, IN BREZ NOSILCA - DIKSON
DIKSONATURA BARVE IN OBDELANIH LAS ZDRAVLJENJA - DIKSON
DIKSONATURA ZDRAVLJENJA KOŽE NEPRAVILNOSTI - DIKSON
DIKSONATURA ZDRAVLJENJA KOŽE NEPRAVILNOSTI - DIKSON
KEIRAS črta starostno varstvo in VOLUMISING TANKE lase - DIKSON

X

privacy