RADIO OFF
.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerje


slovenščina

Thanks
for your vote 👍

X


TECH POPRAVILA
TECH POPRAVILA - TRICOART - Tretmaji - nega las

Rate this product:


0 click

TECH POPRAVILA
TRICOART - Tretmaji - nega las


OBNOVO + INTEGRATOR

POPRAVILO TECH vsebuje SERVISER in dodatek pred razbitjem strukturo las.
Inovativnih poklicnih formula za zaščito las med tehnične obdelave, je definitivno proti: ranljivosti, hair prelom, kuhana bitov, izsušena. To je tudi prava rešitev za: popravilo, obnovo, okrepitev šibke in poškodovane.

TECH popravilo Recostruction 1
Dodate belilo ali barve, da okrepi in obnovi takoj beljakovin verig keratin. Pripravimo zmes za razbarvanje barve s kisikom kot ponavadi. Dodaj TECH popravilo Recostruction 1 v mešanici po upoštevanju navodil. Uporablja rešitev na lase v standardni postopek. Umijte lase nežno z pH4 šampon.

TECH popravilo Integrator 2
Uporablja lasje po spiranju belilo ali barvo, omogoča, da novoustanovljeno beljakovin verig.
Uporablja za popravilo TECH Integrator 2 samo oprane lase (napotilo dolge lase zahtevajo več izdelka kot odmerek, ki so navedene v tabeli). Pustite na najmanj 5/6 minut, sperite nežno, brez uporabe šampon in nadaljevati styling. Obnovi in popravilih las času izpostavljenosti tehničnih zdravljenja, ki povečuje odpornost, obseg, sijaj preko vseh pričakovanj. Preprost za uporabo, izbrisali prvi občutek suhosti in grobo las zdravljenja tehnične kemikalije ustvaril tudi najbolj občutljivo izdelkov. Preprečuje vse bolj agresivno zdravljenje kot zavest med beljenje. Obnavlja revitalizacija krhke lase strukturo, elastičnost in volumen. Oblikovano z naravno aktivno koristno za rekonstrukcijo mostovi zmanjšano žveplo-žvepla s kemijskimi postopki, obogaten z 18 amino kisline in hialuronske kisline za zaščito las in lasišča.
pakiranje: 125 ml steklenicah.

X

privacy