INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World katalog av produkter och tillbehör för professionella frisörer


svenska

Thanks
for your vote 👍

X


GLAM B-FILLER
GLAM B-FILLER - DIKSON - Behandlingar - hÄrvÄrd

Rate this product:


2 click

GLAM B-FILLER
DIKSON - Behandlingar - hÄrvÄrd


Fyll behandling av hÄr struktur

Gör fylla i tomrummet pÄ kapillÀr nagelbanden för en konkret plumping effekt. Utformad för Àr att ge nÀring och konkretisera fiber mer kargt och sköra, perfekt för alla typer av hÄr som behöver en strukturell berika behandling. Dulcemin Ÿ LS8594, glykoprotein som utvinns ur frön frÄn Prunus Amygdalus, Àr den viktigaste aktiva ingrediensen i behandling av B-FILLER av Glam. Hans anteckningar och erkÀnda med luftkonditionering, nÀringsmÀssiga egenskaper och korrigerande ÄtgÀrder till lÄngsam frisÀttning av Dulcemin Ÿ LS8594 Àr en vÀrdefull allierad för denna nya och effektiva behandling spackel. B-Glam FILLER hjÀlper till att förebygga kluvna hÄrtoppar.

PLUMPING INTENSIVT KONCENTRAT
Glam B-CONCENTRATED FILLER Àr en intensiv behandling för att fylla den hÄr strukturen. Utformad för Àr att ge nÀring och kött ut fibern mer torra, sköra och med en lÄg draghÄllfasthet, berikad med Dulcemin Ÿ LS8594. För en fullstÀndig behandling rekommenderas ett genomsnitt av tre program. Glam B-FILLER koncentrera hjÀlper till att förebygga kluvna hÄrtoppar.
Bruksanvisning: efter rengöring med Glam hÄr B-schampo PLUMPING FYLLMEDEL, fortsÀtta med tillÀmpningen av Glam B-CONCENTRATED INTENSIVA PLUMPING FYLLMEDEL. För förberedelse, skaka flaskan innan anvÀndning. GÀlla pÄ hÄret tvÀttas, inte kammade. För medellÄngt hÄr, hÀll i skÄl med Glam, med hjÀlp av en speciell givare, tillsÀtt 5 ml av Glam B-FILLER koncentrat (halv fialoide) och 30 ml varmt vatten. Blanda med borste tills du fÄr en homogen gel. Inte att kamma hÄret. Dela in hÄret i fyra sektioner. Applicera produkten avsnitt till avsnitt med penseln pÄ varje omrÄde, start frÄn rötterna och fortsÀtter pÄ alla lÀngder upp till bitar. Du har avslutat programmet, samla hÄret i ett headset och sÀtta under vÀrme i 15-20 minuter. Ta bort headsetet och vÀnta för hÄret att kyla för skölj, eliminera endast 80% av produkten. Torka noggrant med en borste och hÄrtork. För optimalt resultat, passera uppdateringslÄs för att lÄsa, plattan i 200° arbetar med större omsorg tips.
förpackning: tillgÀnglig i ampuller med 10 ml i fÀlt 6 st med Glam och ansökan kit frÄn 10 ml ampuller i förpackningar om 6 st.

PLUMPING SCHAMPO
KrÀmig och kÀnslig tvÀttmedlets formulering, perfekt för torkade upp hÄr, sprött och exploaterade. B-FILLER schampo Àr berikad med Dulcemin Ÿ LS8594 med Äterfuktande, mjukgörande och nÀrande. B-FILLER med Glam hÄr schampo fÄr nytta av den första fasen av intensiv behandling, Ànnu mer plumping sprött köpa kroppen, ljusstyrka och districabilità. För ett PLUMPING pÄtagligt resultat att gÄ vidare med genomförandet av Glam behandling produkterna B-FILLER.
förpackning: 250 och 500 ml flaskor.

PLUMPING BALSAM
B-FILLER Glam CONDITIONER Àr perfekt att hÄlla resultaten av Glam behandling B-FILLER koncentrat. AnvÀndas efter schamponering, ger nytta av luftkonditionering och nÀringsmÀssiga egenskaper Dulcemin Ÿ LS8594. Tack vare den lÄngvarig Äterfuktande effekten ÄterfÄr hÄret sin naturliga skönhet, alltid mjuk och mer fylligt. B-FILLER Glam CONDITIONER förhindrar kluvna hÄrtoppar.
förpackning: 250 ml flaska.

Related

ARGABETA ILO - DIKSON
ARGABETA : INTENSE BEHANDLING AV HÄLSO - DIKSON
TONIC LINE - DIKSON
ARGABETA FINISH & STYLING - DIKSON
GLAM - DIKSON
GLAM antidandruff - MJÄLL - DIKSON
ANTIHAIRLOSS GLAM-SKYDD - DIKSON
GLAM SMIDIG HÅR ANTIFRIZZ - DIKSON
GLAM TORRT HÅR - DIKSON
GLAM FÄRG FÖRSVAR - DIKSON
ARGABETA KOLLAGEN - DIKSON
KEIRAS LINJE - LAVAGGI FREQUENTI - DAILY WELLNESS - DIKSON
KEIRAS LINE - ANTIGRASSO/ANTIFORFORA - DIKSON
DIKSON ARGABETA UPP FÄRGAT HÅR - DIKSON
DIKSON FRISÖR POLE SCHAMPO BARBA - SLS GRATIS - DIKSON
DIKSON FRISÖR POLE BALSAM CON RISCIACQUO - DIKSON
DIKSON FRISÖR POLE HYDRA-TONIC POST RASATURA OPACIZZANTE - DIKSON
DIKSON frisör POLE huvud hals RAKGEL - DIKSON
DIKSON FRISÖR POLE DUSCH SCHAMPO TONIFICANTE - DIKSON
DIKSON FRISÖR POLE TORR OLJA SENZA RISCIACQUO - DIKSON
DIKSON FRISÖR POLE GEL NOIR PER CAPELLI - DIKSON
DIKSON ARGABETA UPP FINT HÅR - DIKSON
DIKSOPLEXℱ DEFENSIV - DIKSON
KEIRAS HÖSTEN RADÅTGÄRD - DIKSON
DIKSONATURA - DIKSON
DIKSONATURA BEHANDLING FÖR TORRT HÅR - DIKSON
DIKSONATURA FETT HÅRBEHANDLING - DIKSON
DIKSONATURA NORMALT HÅRBEHANDLING - DIKSON
DIKSONATURA BEHANDLING FÖR HÅR OCH UTAN VOLYM - DIKSON
DIKSONATURA FÄRGAT OCH BEHANDLAT HÅR BEHANDLING - DIKSON
DIKSONATURA BEHANDLINGAR HUD ANOMALIER - DIKSON
DIKSONATURA BEHANDLINGAR HUD ANOMALIER - DIKSON
KEIRAS linje-AGE skydd och VOLYMGIVANDE tunt hÄr - DIKSON
STAMIKER - DIKSON

X

privacy