.
2019
World katalog av produkter och tillbehör för professionella frisörer


svenska

Thanks
for your vote 👍

X


Frisörsax
Frisörsax - CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI - Saxar för hår

Rate this product:


0 click

Frisörsax
CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI - Saxar för hår


Saxen är ett viktigt arbetsverktyg för stylist frisör, så att inte ge någonting, inte ens på lån, kollega eller anställda.

flaggskepp av de artiklar som behandlas CO.IN. är SHEAR SMYCKEN METEORITE finns endast för de material med vilka den är uppbyggd på grundval av en meteorit bar, vilket gör det garanterat liv : du kan slipa knivarna utan att kompromissa med slitage och behålla sin länge haft tråd. Också unik i dess form, för studien av balans och ergonomi för användning, för att avsluta i den damask. Det unika är det ett föremål eftertraktade av proffs och samlare, och gör det en exklusiv och prestigefyllda priser i internationella tävlingar.

MATERIAL
Den ursprungliga idén var att skapa en unik, nästan magiskt, som kombinerade ett egenvärde till en lika viktig symbolisk betydelse, till exempel ett mål, tänkte då endast tre konstnärer i världen som kommer att visa sig värdig denna utmärkelse.

Således SAX JEWEL METEORITEgenomfördes i 3 stycken där, tack vare skickligheten hos befälhavaren förfalskare Italienska, bulatstål anslöt till saken som kommer från himlen. Objekt med rötter långt tillbaka i tiden, med samma material som smidda svärd av de gamla riddare, objekt med djupa rötter i det utrymme att anamma eftersom metallfolien är en meteorit.

DAMASKUS DESIGN
En riddare var sitt svärd och hans smedja är en långsam process och magiskt. I fjärran Damaskus, vid tiden för korsfararna och turneringar, den långa tradition av mästare vapensmeder födde föremål av stort värde : de byggdes i damaskstål.

Legenden säger att ett svärd gjort av bulatstål kunde klippa berget, rullas upp runt en man och ryggen rak, utan att någonsin förlora i framkant. Ett material som förena flexibilitet och seghet på grund av olika upptag av kol, huvudsakligen koncentrerade vid kanten av svärdet, att hålla dess centrala kärna relativt mjuk. Under en lång tid, sedan 1300, hade det inte funnits någon nyhet i denna process, så att vi sörjde hans förlust, men felaktigt.

LOCK BOX TOP Hairstylists
I bästa fall som utformats speciellt för 3 stycken SAX SMYCKEN METEORITE . En aluminiumblock för att rymma i sin ihåliga säte laser dessa exklusiva föremål. Snittet TOP frisörer, på de två sidorna av lådan, botten av blocket och den övre delen av locket, ökar det glans / satin av materialet i vilket det är tillverkat.

X

privacy