INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World katalog af produkter og tilbehør til professionelle frisører


dansk

Thanks
for your vote 👍

X


GLAM B-FILLER
GLAM B-FILLER - DIKSON - Behandlinger - hårpleje

Rate this product:


2 click

GLAM B-FILLER
DIKSON - Behandlinger - hårpleje


Fyld behandling af hårets struktur

Gør udfylde de tomme felter på kapillær hårstrået for en plumping effekt håndgribelige. Designet er til at nære og konkretisere fiber mere golde og skrøbelige, ideel til alle typer af hår, der har bør for en strukturel berigende behandling. Dulcemin ® LS8594, glycoprotein udvindes af frøene fra Prunus Amygdalus, er den vigtigste aktive ingrediens i behandling af B-FILLER af Glam. Hans noter og anerkendt med condition, ernæringsmæssige egenskaber og afhjælpende foranstaltninger til langsom frigivelse af Dulcemin ® LS8594 er en værdifuld allieret for denne nye og effektive behandling fyldstof. B-Glam FYLDSTOF hjælper med at forebygge spaltede spidser.

PLUMPING INTENSIV KONCENTRAT
Glam B-CONCENTRATED FILLER er en intensiv behandling for at fylde hårets struktur. Designet er til at nære og kødet ud fiber mere tørre, skrøbelige og med en lav brudstyrke, beriget med Dulcemin ® LS8594. For en fuld behandling anbefales et gennemsnit af tre programmer. Glam B-FILLER KONCENTRERE hjælper med at forebygge spaltede spidser.
brugsanvisning: efter udrensning med Glam hår B-SHAMPOO PLUMPING FYLDSTOFFER, gå videre med anvendelsen af Glam B-CONCENTRATED intensiv PLUMPING FYLDSTOFFER. Forberedelse, ryste hætteglasset før brug. Påfør på hår vasket, ikke kæmmede. Medium længde hår, hæld i skål med Glam, ved hjælp af en speciel donor, afpipetteres 5 ml Glam B-FILLER koncentrat (halvt fialoide) og 30 ml varmt vand. Bland med penslen, indtil du opnår en ensartet gel. Ikke kam dit hår. Inddel håret i fire sektioner. Påfør produkt sektion til sektion med en pensel på hvert område, startende fra rødderne og fortsætter på alle længder op til bits. Du har udfyldt ansøgningen, samle håret i en headset og sat under varme i 15-20 minutter. Fjerne headsettet og vente på dit hår til at køle til skylning, at fjerne kun 80% af produktet. Tør grundigt med en pensel og hårtørrer. For optimale resultater, pass til at låse, plade ved 200° arbejder med større pleje tips.
emballage: tilgængelig i ampuller med 10 ml i rubrik 6 stk med Glam og ansøgning kit fra 10 ml ampuller i pakker med 6 stk.

PLUMPING SHAMPOO
Cremet og delikat vaskemiddelformuleringen, ideel til tørret op hår, sprødt og udnyttes. B-fyld SHAMPOO er beriget med Dulcemin ® LS8594 med fugtgivende, blødgørende og nærende. B-FILLER med Glam hår SHAMPOO modtage fordelene ved den første fase af intensiv behandling, endnu mere plumping sprødt købe krop, lysstyrke og districabilità. For en PLUMPING håndgribelige resultat at gå videre med gennemførelsen af Glam behandling produkter B-FYLDSTOF.
emballage: flasker af 250 og 500 ml.

PLUMPING BALSAM
B-FILLER Glam CONDITIONER er ideel til at holde resultaterne af Glam behandling B-FILLER koncentrat. Der skal anvendes efter hårvask, bringer fordele af aircondition og nærende egenskaber af Dulcemin ® LS8594. Takket være den langtidsholdbare fugtgivende effekt genvinder håret sin naturlige skønhed og mere fyldig og altid blød. B-FILLER Glam CONDITIONER hjælper med at forhindre spaltede spidser.
emballage: 250 ml flaske.

Related

ARGABETA ILO - DIKSON
ARGABETA : INTENSE BEHANDLING AF WELLNESS - DIKSON
ARGABETA FINISH & STYLING - DIKSON
GLAM antidandruff - skæl - DIKSON
ANTIHAIRLOSS GLAM-ARRESTER - DIKSON
GLAM GLAT HÅR ANTIFRIZZ - DIKSON
GLAM TØRT HÅR - DIKSON
GLAM FARVE FORSVAR - DIKSON
ARGABETA KOLLAGEN - DIKSON
KEIRAS LINJE - LAVAGGI FREQUENTI - DAGLIG WELLNESS - DIKSON
KEIRAS LINJE - ANTIGRASSO/ANTIFORFORA - DIKSON
DIKSON ARGABETA OP FARVET HÅR - DIKSON
DIKSON BARBER POL SHAMPOO BARBA - SLS GRATIS - DIKSON
DIKSON BARBER POL CONDITIONER CON RISCIACQUO - DIKSON
DIKSON BARBER POL HYDRA-TONIC POST RASATURA OPACIZZANTE - DIKSON
DIKSON BARBER pol hoved hals BARBERGEL - DIKSON
DIKSON BARBER POL BRUSEBAD SHAMPOO TONIFICANTE - DIKSON
DIKSON BARBER POL TØR OLIE SENZA RISCIACQUO - DIKSON
DIKSON BARBER POL GEL NOIR PR. CAPELLI - DIKSON
DIKSON ARGABETA OP FINT HÅR - DIKSON
DIKSOPLEX™ DEFENSIV - DIKSON
KEIRAS FALD LINJE-HANDLING - DIKSON
DIKSONATURA BEHANDLING FOR TØRT HÅR - DIKSON
DIKSONATURA FEDTET HÅR BEHANDLING - DIKSON
DIKSONATURA NORMALE HÅR BEHANDLING - DIKSON
DIKSONATURA BEHANDLING FOR HÅR OG UDEN VOLUMEN - DIKSON
DIKSONATURA FARVET OG BEHANDLET HÅR BEHANDLING - DIKSON
DIKSONATURA BEHANDLINGER HUD UREGELMÆSSIGHEDER - DIKSON
DIKSONATURA BEHANDLINGER HUD UREGELMÆSSIGHEDER - DIKSON
KEIRAS linje-alder beskyttelse og VOLUMENGIVENDE tynde hår - DIKSON

X

privacy